Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

Hayatımda gördüğüm en saçma sosyal yorumu.

Bence güzel yapıyor. Çalışmanı öneririm. Ben zamanında keşke çalışsaydım diyorum daha iyi üniversitede okurdum.

Üniversite de her gün ders çalışıyorum.

Birçok kullanıcı şiddeti öneriyor ama şiddet karşıtı gibi konuşup boş boş yorumlar yapıyorlar. Senden istediğim senin de şiddet uygulayıp onlara karşı onların düştüğü hataya düşmeyesin.
Sabırlı olup kendi hayatını kurtarmanı isterim köprüyü geçene kadar misali en azından belirli bir yaşa kadar.
Yok diyorsan gerekli mercilere başvur.
Ama şu yazacaklarımı iyice düşünmeni istiyorum dışarıda ki hayat hiç de kolay değil ve sonuç olarak ailen sana iyi davranmazken dışarıdan yabancı bir insan sana neden iyi davransın?
Allah yardımcın olsun.

Gece gece aklıma geldi.
Bu işte ters psikoloji var (Buna mı deniyor tam bilmiyorum)
Sen birisine zorla bir şey yaptırırsan o kişi yapmamak için iyice kendini zorlar ve gerilim artar, bu yüzden nazik bir şekilde yaptırman gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatı bilmeyen derslerden ibaret sanan, duygu ve düşüncelere önem vermeyenler insanların çocuğu olmanın duygusunu bilirim kardeşim benim. X ve Y kuşağının (bir kısmı) temel problemi bu kardeşim. Ama inan hepsi geçiyor, her sabah yeni bir umutla uyanmak zorunda kalıyorsun. Sana tavsiyem kardeşim her karanlığın içinde bir ışık olduğunu unutmaman gerekiyor. Bu belki yıllar sonra parıldayacak senin için ama elbet parıldayacak kardeşim. Hayat bir yapboz ve bazen yapbozumuzun parçaları eksik kalabiliyor. Yıllar boyu o eksik parça için mücadele ediyor insan. İnan Durumunu anlıyorum ama hayat ve insanlar bu kadar anlayışlı değil. İnsanların o kadar çok para ve ego savaşı yapıyor ki empatiden yoksun duygulardan eksik yaşıyorlar. Hayatın olumlu yönünden bakman gerekirse her zaman güçlü kalacaksın kardeşim benim. Onlar düştüğü her an itiraz edecekler ama sen kalkıp yürümeye devam edeceksin. Ders konusunda sana tavsiyem elinden geleni yap ama hayatının sadece bundan ibaret olmadığını unutma. Ve sana güzel bir sözümle bitireyim. ''Anlatacak Yaşanmışları olmayanların Anlamlı sözleri yoktur.'' O yüzden hislerinin ve seni mutlu edecek bir şeyler şuan olmasa bile zamanla olacaktır. Müzik, Dizi, Film alışkanlığın yoksa bakmanı tavsiye ederim dostum. Hayattan mesaj çıkarmak ve mutluluk için savaşmak zorunda kalınca insan inan bir şeylere anlam katmak kadar güzel bir şey yok bu dünyada. İyi geceler dostum

Tamam bunu okulda rehbee ogretmenle konuş.
Buradaki "Sen de dov!" fikriyle ne oluyor ha?
Yalnızca biraz da kendini savunuyor. Bazen kendini savunmak, karşındakini hafiften korkutmak gerek. Ama tabii ki direkt polise gitmek daha doğru olur.
Bence güzel yapıyor. Çalışmanı öneririm. Ben zamanında keşke çalışsaydım diyorum daha iyi üniversitede okurdum.

Üniversite de her gün ders çalışıyorum.

Hocam çalışmasını biz de istiyoruz zaten. Arkadaşı her hafta ölümüne dövmek nedir? Bu gelecekte isterse dünyanın en iyi mesleğine sahip olsun, bu yaşadığı olaylar yüzünden psikolojik olarak kendinden sonraki çocuklarına, aile bireylerine yapabilir.

Ben okumadım yazıyı. Pardon.
Ciddi misin? Eğer ciddiysen sana paragraflarca sövebilirim. (Küfürsüz)
Ben de sana küfür etkisi yaratacak şeyler yaparım bak .
Bu arada yazıyı okumadım, atladım.
Umarım şaka yapıyorsundur dostum.
Yazıyı okumadım, kb.

Ne komik insanlarsınız siz. Neymiş empati kur empati yap. Empati yoksunu diyorlar empati ne demek daha onu bilmiyorlar doğru düzgün. İnsan ne haldeyse o hali savunuyor işte. Ne olaydan bilginiz ne de saygınız var doğru düzgün. Boş boş yazmaya devam edin. Arkadaş kendine çözüm arasın dursun forumda, bu kafayla uzun yaşamaz zaten.
Nasıl vurayım o annem. En fazla biraz etini sıkar saçını çekerim. Nasıl tüm gücümle vurayım ki. Annem o benim...
Seviyorsun yani, peki. Sorun yok o zaman. Daha kendini savunamıyorsun. Vuracaksın ki bir daha vuramayacak korkudan. Babayı da dövebilirsin ilerleyen yaşlarda.
Evet ailem iyi ama herhangi bir aileye el kalkması saçma.
Onlar insafsız diye sen de mi olmalisin?
Buyuyunce kendi cocugun olursa sen de mi boyle olmak istersin.
Dövülsün o zaman, hak edene vurulmalı kim olursa olsun. Hadi vurma da kendini savunmalısın en azından.
Görmesem ben de öyle düşünürdüm. Ben sözlü tartışmaları geçeli yıllar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…