Ailem Ders Yapmamı Engelliyor

icasilverballers

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
1.965
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Odamda ders yapamıyorum. Kardeşim hasta, ameliyat oldu ve istirahat etmesi lazım. Salonda yapmak istesem babam benim ders yapacağım vakit kalkıp direk salona haber izlemeye gidiyor fakat televizyonu açıp uyuyor ve horladığı için salonda da ders yapamıyorum. Gitmesini söylesem "kovuyor musun beni? İstenmediğim yerde durmam" gibisinden cevaplar veriyor. Tam benim ders yapacağım saatlerde yapıyor bunu.
Şu an mutfakta iki büklüm oturuyorum.
Burada da annem ve abim sigara içtiği için boğula boğula ders yapıyorum.
Ne olacak bu halimiz? (Babamın bilerek kontrol amaçlı yaptığını düşünüyorum çünkü benim uyandığımı duyduğu an kalkıp koşa koşa salona gidiyor çok sinir bozucu)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oturup düzgünce konuşsanız olmaz mı? Neden böyle yapıyorsunuz diye sormalısınız.
 
Hocam troll değil ama bence tuvalette deneyebilirsiniz. Tuvallete girmek isterseler çıkıp salonda çalışın. Ya da kalabalık bir yerde oturmuyorsanız dışarıda bankta oturup çalışabilirsiniz.
Ben mesela zor durumlarda mutfak masasında çalışıyorum normalde salonda olsa da, mutfak da olabilir.
Pardon hocam, mutfağı görmedim.
 
Yatak odasında yapın hocam, oraya da gelmezler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı