Ailem dersler için baskı yapıyor

Yani dünyaya bir kere geliyoruz, bırakın da sevdiğimiz şeyleri yaparak yaşayalım. Evet çare hepinizin dediği gibi sanırım. En iyisi yarın hocada bir konuşsun. Sonrasında ben konuşurum. Belki biraz yumuşarlar.

Hangi liseye gidiyorsun birde kaçıncı sınıfsın ? İleriki seneler sözel seçersin kurtulursun sayisaldan.

9 sınıfım. Anadolu lisesine gidiyorum. Sözelde seçtirmezler ki, illede sayısal diyorlar ama bakalım.
Sözelde yeteneğinin olduğunu söyle sayısalda kötü olduğunu söyle .
Eğer sözele geçmek için mücadele vermezsen ilerde çok pişman olursun deneyimim var o yüzden .
Ailene bana karışmasaydınız durumum daha iyi olurdu kelimesini söylemek istemiyorsan mücadele ver.

Herkesin ailesi böyle diye biliyorum. Maalesef dedikodu kötu deyip 20 saat dedikodu yapıyorlar. Dışardakilere(sözde ellere) takıyorlar yapacak bir şey yok ): Mühendis, doktor vb. Bişeyler olmazsanız değeriniz yoktur bu kafaya sahipler. Siz tahminen yapamayacaksınız ama iler ki Nesil'e yaşatın. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…