Ailem kendinden büyüklerle konuşma diyor

Bu kadar küt bir bakış açısı yanlış olur annesi babası onun ebeveynleri olduğu için konuşabilir manav sadece meyve sebze satan bir satıcı olduğu için iletişime geçebilir aynısı kasiyer içinde geçerli ama internette ne olup olmadığını bilmediğin sadece takılmak istediğin için konuşcağın bir adamdan şüphe duymaları gayet normal bir durum ben 13 yaşındayken DC'den ilk defa büyük birisiyle konuşmuştum ve hem beni takmıyordu hem de dalga geçtiğinde karşı gelmeye korkuyordum sonra engelledim kendisini halada durur engelli listesinde.

Sen kendi niyetini bozup adamlara suç atacak değilsin ya. Gizli gizli konuş. Biri seni sen istemediğin sürece bir şeylere alıştıramaz. Amacınız oyun oynamak. Bende küçük yaştaki insanlarla çok oyun oynuyorum ve yanımda benden büyük insanlarda oluyor. Tek kötü yaptığımız küfür ve arkadaşımın biri ateist olunca Allah yok diyor ona gülüyoruz Ve ilk defa büyük birisiyle konuşma denileni duyuyorum. Babam kendi yaşımdan büyüklerle takılıyorum iş hayatında iyi başarı yaparsın diyor bana

Sakın konuşma ben 11 yaşında mikrofon açmıştım çok kötü şeyler olmuştu sakın yapma Minecraft oynuyorduk sakın yapma bak sakın.

Baban mikrofon açtı diye seni infaz etmeye mi çalıştı

@sasi benim söylediklerim sadece bir örnekti. Öğretmeniyle de konuşmayacak o zaman ailesi konuşur onun yerine. Ailesi büyükler demiş, özel bir şey belirtmemiş. O zaman Online arkadaşlarınla diyecekti.

Büyüğü değil mi dostum neye itiraz ediyorsun? Büyükler deyince tüm büyükler içine girmiyor mu?

Büyükten kasıtlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz annesi babası öyle bir şey deseydi zaten otizimli filan olmaları gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…