bugragtr20
Kilopat
Sakın konuşma ben 11 yaşında mikrofon açmıştım çok kötü şeyler olmuştu sakın yapma Minecraft oynuyorduk sakın yapma bak sakın.
Sakın konuşma ben 11 yaşında mikrofon açmıştım çok kötü şeyler olmuştu sakın yapma Minecraft oynuyorduk sakın yapma bak sakın.
Ne alaka ya? O zaman babanla da konuşma, dedenle de konuşma. Dışarıda marketteki kasiyerle de konuşma, manavla da konuşma büyüklerinle konuşmadan hayatı nasıl geçirebilirsin ki. Bence sen ailenin dediğini yanlış anladın yoksa söyledikleri çok saçma.
Büyüğü değil mi dostum neye itiraz ediyorsun? Büyükler diyince tüm büyükler içine girmiyor mu?Ona eğitim veren devlet onaylı bir kurumun parçası öğretmen?
Büyüğü değil mi dostum neye itiraz ediyorsun? Büyükler deyince tüm büyükler içine girmiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.