Ailem mesajlarımı okuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaybolan mesaj ozelligini kullanabilirsin hocam yanlis bilmiyorsam 24 saat icinde mesajlar kayboluyordu ama su anda okuyolarsa yapcak bir sey yok gibi.

Yapmamaları daha güzel ama kılıç gibi kesme sen de hemen. Anne baba korkar. Hele bu zamanda çok daha korkarlar. Eminim amaçları ise sadece seni kötülükten korumaktır. Keşke bana da yapsalardı da… Neyse. Bence güzelce al karşına konuş:”Sizleri anlıyorum endişeleniyor olabilirsiniz ancak çocuğunuza bana biraz güvenin. Niyetinizi biliyorum ama bu yaptığınız benim psikolojimi çok olumsuz etkiliyor. Sizlerin bana güvenmediğini hissediyorum. Bu beni çok üzüyor. Tüm özgüvenimi yerle bir ediyorsunuz. Benim arkadaşlarımla tonla şakalaşmalarım küfürleşmelerim vs vs sizin gördüğünüzde benim çok çok kötü hissedeceğim şeylerim var.” Şeklinde biraz akıllıca bir şekilde konuşmalısın. Eğer çare olmaz ise okuyorsan okulunun rehber hocasından yardım iste. Bir bahaneyle çağırıp bu konuda çok daha etkili bir sonuç elde edilebilir.

Bence sesli arama veya görüntülü arama yaparak bu durumdan kurtulabilirsin.

Kaç yaşındasın? Bir de madem dayaklık şeyler var telefonda, dayağı önceden yemeyi göze alıp bir şekilde silseydin keşke.

Bence sesli arama veya görüntülü arama yaparak bu durumdan kurtulabilirsin.
Adamın telefonunu zorla almışlar aynı evde nasıl yapsın kankacım. Kapıya yapışır kulaklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…