Adam gidici sanırım. Şu an dayak falan yiyor büyük ihtimalle. Cevap falan gelmiyor.
Şu an dayak yiyor kesin cevap gelmedi hâlen Allah yardımcısı olsun.
Adam gidici sanırım. Şu an dayak falan yiyor büyük ihtimalle. Cevap falan gelmiyor.
Öyle de ben de bunu anlamıyorum. Güyya benimkiler de öyle. Neyden koruyacaksın ya neyden? Gelmişim 15 yaşıma, sen elimden telefonu alsan ne yazar almasan ne yazar. Hayatın gerçeklerini öğrenmişim zaten, sen de diyeceğini demişsin. Daha da karışamazsın ki.Kötülük için söylemiyorum hocam.
Kimisinin aileleri çocuğunu korumak için telefona bakıyor.
Bir kaç yıl önce steam'de profil fotoğrafımı ayarlıyordum "sen kimle konuşuyorsun yabancılarla konuşma" diye bir laf atıldı.Öyle de ben de bunu anlamıyorum. Güyya benimkiler de öyle. Neyden koruyacaksın ya neyden? Gelmişim 15 yaşıma, sen elimden telefonu alsan ne yazar almasan ne yazar. Hayatın gerçeklerini öğrenmişim zaten, sen de diyeceğini demişsin. Daha da karışamazsın ki.
Babama ifşalanıyorum an itibari ile. Dayak geliyor gibi emin değilim.
Aynen öyle ters olunca hiç bir şey olmuyor. Tatlı dil olsa bile.Keşke bu kadar baskı yapılmasa.
Aile ters olunca bir şey yapamazsın.
Tatlı dille babana kızlarla konuştuğunu söylemeye çalış.
Aynen öyle.Aynen öyle ters olunca hiç bir şey olmuyor. Tatlı dil olsa bile.
Böyle olunca daha da hırslanıyorsun. Onlar yapma dedikçe 3 kat fazla şekilde yapmaya başlıyorum. Sonuç: haberleri bile olmuyor.Aynen öyle.
Ya tokadı yer ya da 1 günlüğüne salarlar ertesi gün yine aynı tas aynı hamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.