Kimse burada psikoloji ya da aile uzmanı falan değil. Burada sadece kafan karışır. Çünkü lise 2'ye gidiyorsun daha düşüncelerin değişecek. Tabi ki amacın hedeflediğin yerleri işi kazanmak olsun ama bunu aileden kaçmak hırsıyla yapman senin için üzücü olur.
Babalar genellikle kızlarına karşı daha yakın olurlar neden böyle bilmiyorum. Anneler ise erkek evlatlarına.. Gün gelicek belli bir zaman sonra aranızda olan tartışmalar daha sert olucak. Senin yaş ilerledikçe, gücünün yettiğini düşüneceksin öyle de olucak zaten. Nasıl yetiştirildiysen ona karşı sende öyle davranıcaksın. Hatta çevrene.
Bak dostum, şuan ki düşüncelerin seni belli biyere kadar iyi hissetirir. Evden ayrılma vaktin geldiğinde peki babanın yüzüne nasıl bakıcaksın o senin yüzüne bakıcak mı? Sorunlarını en iyi paylaşabildiğin aile üyesiyle konuş. Bence hastaneden randevu al bir doktorla görüşün annen ya da ablan halledemiyor ise, babanı daha iyi tanıyacaksın. Çok canını sıkmamaya çalış. Ve bu şekilde davranmaya devam ediyorsa arana mesafe koy. Bunun farkına varıcak başka şekilde davranabilir iyi ya da kötü. Sende ona göre cevabını verirsin açık sözlü ol. Bu arada bu durumun seninle ilgili olduğunu sanmıyorum. Arkasında başka birşey var.
Burada kimse seni aileni tanımıyor çünkü.