Ailem test kitabı almıyor

Instagram ismini alabilir miyim zahmet olmazsa.

Yanlış anlamanı istemem, üniversitede okuyorum ve elimde bir sürü kitap kaldı. Onlardan düzgün olanlarını sana göndermek istiyorum eğer sen de uygun görürsen.

Bir sıkıntı olmazsa bir şey soracağım. İkinci el kitaplar kullanılmış oluyor mu? Daha önce kullanmadım.

Kullanılmış oluyorlar fakat temizlenip veriliyor diye biliyorum.

Gerek yok test kitabına. Dersleri dinlemen bile yeterli olacaktır. Sadece dersleri dinle ve evde 30 dk ders çalış oldu bitti.

Nadirkitap
Nadir kitap herhalde internet üzerinden alışveriş yapılıyor değil mi? Maalesef internet üzerinden alışveriş yapmama ailem izin vermiyor. Yanlış biliyorsam beni düzeltin

Nadirkitap.

Nadir kitap herhalde internet üzerinden alışveriş yapılıyor değil mi? Maalesef internet üzerinden alışveriş yapmama ailem izin vermiyor. Yanlış biliyorsam beni düzeltin.

Evet maalesef internet üzerinden dediğim gibi tek bildiğim 2.el dükkanı bkm hangi şehirdesiniz bursadaysanız örenebileceğim yerler var.

Hocam telegram gruplarında kitapların PDF'leri oluyor. Neredeyse her kitabın PDF'i var. Yazıcınız varsa eğer o hafta çözmeyi planladığınız testleri yazıcıdan çıkarıp çözün. Bu gruplara katılabilmek için telegram arama yerine YKS 2025 yazın.

Sadece bursa ve İstanbul'da var maalesef bkm yok Ankara'da fakat ona benzer bir yer kesin vardır.
Ankarada yaşıyorum maalesef. Bkm kırtasiyeyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…