Ailem test kitabı almıyor

Arkadaşlar ben liseye geçeceğim ve lise zor denilir genellikle. Benim bir sorunum var ailem test kitabı almıyor. 9. sınıfta test çözmek önemli temelim sağlam olmalı şimdi ne yapabilirim diye soruyorum muhtelemen internetten çöz diyecekseniz çözsem de verimli olmuyor daha önceden çözmüştüm odak problemi yaşatıyor telefon. 2. el satın alamam ona da izin vermiyorlar bir de ikinci elde çoğu çözülmüş oluyor kendimi test üzerinden denemem lazım. Yani çözüm kalmıyor çok çaresizim akraba veya kuzenler dersle alakalı değil zaten onlarla sık görüşmüyorum. Ailemi nasıl ikna edebilirim sınavı kazanmak için çok soru çözmek gerekiyor mesela bir dersten kaç kitap gerekir. Onları yazar mısınız? Daha önce başarısız oldum şimdi olmak istemiyorum. Mesela her dersten kaç kitap yeterli olur onları yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Gerek yok test kitabına. Dersleri dinlemen bile yeterli olacaktır. Sadece dersleri dinle ve evde 30 dk ders çalış oldu bitti.

Nadirkitap üzerinde aratırsan bulabilirsin çok az çözülmüş kitaplar var. Ben de bu sene YKS'ye girdim. Elimdeki kitapları bayağı ucuza satmayı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde konu açacağım istersen seni de etiketleyebilirim göz atabilirsin.
Aileni bir şekilde ikna et benim bu sınavı kazanmam lazım şeklinde. Bu arada bol bol kitap alma. Çözdükçe al bence. Yoksa kesinlikle elde kalıyor.
Son olarak az ama öz olsun. 5-10 tane saçma salak yayının, Youtube hocasının kitabını çözeceğine git 345'in 3D Yayınlarının Bilgi Sarmal'ın yani bu tarz yayınların kitabını al.
Nadirkitap
Nadirkitap üzerinde aratırsan bulabilirsin çok az çözülmüş kitaplar var. Ben de bu sene YKS'ye girdim. Elimdeki kitapları bayağı ucuza satmayı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde konu açacağım istersen seni de etiketleyebilirim göz atabilirsin.
Aileni bir şekilde ikna et benim bu sınavı kazanmam lazım şeklinde. Bu arada bol bol kitap alma. Çözdükçe al bence. Yoksa kesinlikle elde kalıyor.
Son olarak az ama öz olsun. 5-10 tane saçma salak yayının, Youtube hocasının kitabını çözeceğine git 345'in 3D Yayınlarının Bilgi Sarmal'ın yani bu tarz yayınların kitabını al.
Nadir kitap herhalde internet üzerinden alışveriş yapılıyor değil mi? Maalesef internet üzerinden alışveriş yapmama ailem izin vermiyor. Yanlış biliyorsam beni düzeltin

Nadirkitap.

Nadir kitap herhalde internet üzerinden alışveriş yapılıyor değil mi? Maalesef internet üzerinden alışveriş yapmama ailem izin vermiyor. Yanlış biliyorsam beni düzeltin.

Evet maalesef internet üzerinden dediğim gibi tek bildiğim 2.el dükkanı bkm hangi şehirdesiniz bursadaysanız örenebileceğim yerler var.

Hocam telegram gruplarında kitapların PDF'leri oluyor. Neredeyse her kitabın PDF'i var. Yazıcınız varsa eğer o hafta çözmeyi planladığınız testleri yazıcıdan çıkarıp çözün. Bu gruplara katılabilmek için telegram arama yerine YKS 2025 yazın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı