Ailem yurda göndermek istiyor

Kai4ra

Decapat
Normal yurt olsa yine iyi, dini yurda göndermek istiyorlar. Ben oradaki ortamı zaten gördüğüm için gitmek istemiyorum. Amaçlarını biliyorum. Amaçları sadece dini öğrenmem. Şuan yazın günlük kurslara gidip çalışarak namaz kılarsam öğrendiğimi düşünecekleri ve vazgeçeceklerini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Normal yurt olsa yine iyi, dini yurda göndermek istiyorlar. Ben oradaki ortamı zaten gördüğüm için gitmek istemiyorum. Amaçlarını biliyorum. Amaçları sadece dini öğrenmem. Şuan yazın günlük kurslara gidip çalışarak namaz kılarsam öğrendiğimi düşünecekleri ve vazgeçeceklerini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Gitmemekte diret. Din zorla olmaz zaten. Bunu oku. Ailene de burada yazanlardan bahset. Eğer sadece din için yollamak istiyorlarsa gitme. Ailene sebebini sormadıysan sebebini sor.

Yaşın kaç? Gitmek istemiyorum de ve gitme.

Türkiye de,haberler vs ortam belliyken. Buna rağmen nasıl bu düşüncelere girebiliyor bir aile? Anlamış değilim. Bir insanın kalbine zorla iman konduramazsın,gönülden geliyorsa eğer,zaten hacı hoca yurduna gerek yok. Evlat bir yolunu daima bulur. Oysa ki : Bu tarz yerlerin,sonucunda neler oluyor görüyoruz.. Aklım almıyor.

Normal yurt olsa yine iyi, dini yurda göndermek istiyorlar. Ben oradaki ortamı zaten gördüğüm için gitmek istemiyorum. Amaçlarını biliyorum. Amaçları sadece dini öğrenmem. Şu an yazın günlük kurslara gidip çalışarak namaz kılarsam öğrendiğimi düşünecekleri ve vazgeçeceklerini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Namaz kıl biliyorsan evde kuran oku ailene getekli ibadetlerimi evde ediyorum oranın ortamları kötü gibi bir açıklama yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı