Wake BK JAPAN
Kilopat
Daha fazla
Ben sana hiçbir şey demeceğim kardeşim. Ben çürük bir evde yaşamadım. Mesleğim nedeniyle ev sahibi ile görüştüm ve anlaştım tamam dedi. Ben içi eşyalı evde 5 ay durdum. Okulun bitmesine ise 6 ay vardı daha sonra o yıl içerisinde biriktirdiğim para ve babamın kredi çekmesi ile ev aldık zaten şu an kendi evimde oturuyorum yaşım 22. Sen bana kalkmış rütübetli ev diyosunuz. Ne rütübetli evi ya Benim kuzenim İstanbul Maltepede 550 TL kira veriyor tek başına oturuyor yaşı 18. Bilmiyosunuz yaşanan olayları konuşmayın o zaman. Bir daha cevap yazmayacağım kusura bakmayın uğraşamam sizinle Konuyu takipten çıkaracağım.Yahu kardeşim yıl olmuş 2019 1+0 evler 1800 TL'ye kiraya veriliyor geçim sıkıntısı hadsafhada sen diyorsun derdini anlat ev sahibine liseli cocuğa kiraya ev bile vermezler neden bahsediyorsun bu konuyu açanda bir aile cocuğu sen sokak cocuğu musun?
Birkaç arkadaş uğruna rutubetli eşyasi olmayan kalıcı sağlık problemleri olma riski yüksek yerlerde yaşamasini mi söylüyorsun İstanbulda sabit 2020 TL maaşi olan insan ucu ucuna geciniyor okuyan adam bir de kirada nasıl yaşar bu zamada.
O senin sorunun.Daha Adana'nın en gelişmemiş ilçelerinde bulamıyoruz biz. İstanbul diyorsun sen.
Son düzenleyen: Moderatör: