Aileme Anime'lerin kötü olmadığını nasıl anlatırım?

Allah aşkına nedir bu anime/manga dediğiniz şey? Acayip merak ediyorum binlerce kez konusu açıldı. Nereden izleyebilirim?
18 yaşındaysan büyük ihtimalle izlemişsindir zaten. En basitinden çocukluğumuzda çıkan Fullmetal Alchemist.

Aynen o da anime. Bu arada "de" ayrı. Alıntı yapamıyorum ceza yememek için...

Ben de küçükken bir keresinde masaüstü fotoğrafımı V for Vandetta yapmıştım. Babam ''bu ne oğlum korkmuyor musun bundan?'' demişti Artık öyle oyun karakteri , film karakteri vs. wallpaper yapmaktan vazgeçtim (pp'deki kesinlikle Lara Croft değil ) Dağ bayır çayır çimen manzara şehir fotosu falan koyuyor genelde artık. Mesela şu an bilgisayarımda Alp Dağlarından yıldızlı bir gece fotosu var; telefonumda ise kilit ekranında kızıl bulutlu gün batımı, ana ekranda ise mor renkli bir fantasy bir gezegen var.

Bunu diyenin babası olduğunun farkındasındır umarım hani arkadaşı vb. değil.
Herkesin kişisel eşyaları özelidir. Hiç kimse özelini bir başkasına göstermek zorunda değildir. Özel hayatın gizliliği kavramı anayasamızda bile var. Ayrıca babası tepki göstererek, kızarak sormuş. Böyle bir durumda açıklama yapmasına hiç gerek yok.

Son düzenleme:
Konu 8 sayfa olmuş, hala bir tane bile 6 basamaklı sayı göremiyorum. Arkadaşlar hentai öneriyorsunuz, gönlünüzden bir şey kopsun ama değil mi.
O sayıları burada konuşmayalım kanka ama 17 ile başlayan bir tane görürsen ellerini başının üstüne koy ve çığlık atarak olay yerinden uzaklaş.
Telefona erkek anime resimi koysaydın gey olduğunu düşünmeyecek miydi acaba?
Aynı şeyi söyleyecektim ama kız karakter koymamın böyle bir şeyler ile alakalı olduğunu ima etmek istemedim sadece.

İfadeler: acv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…