Aileme belge alamayacağımı nasıl söylemeliyim?

Puanın yüksek olması önemli. Belge değil. 90 alıp belge almamasımı daha iyi yoksa 85 alıp belge almasımı daha iyi?
Ortalaması 90 olduğu sürece zaten belgesi de gelecektir istisnai bir durum olmadıkça. Devamsızlık şartı da kaldırılmış duyduğum kadarıyla.

Ortalaması 90 olduğu sürece zaten belgesi de gelecektir istisnai bir durum olmadıkça. Devamsızlık şartı da kaldırılmış duyduğum kadarıyla.

Hocam ortalama 82 ama fizikten kaldığım için belge alamayacağım.

Ailenin böyle bir konuya takıntılı olması baştan ofsayt bir durum fakat dümdüz diyeceksin belge alamıyorum diye. Okumayı sen istediysen de problem yok çünki senlik bir durum, ailen zorladı veya istediyse de yine senlik bir durum olmazdı. Kimseye zorla birşey yaptırmak mümkin değil iyi yada kötü ki bu lafımdaki iyi bizim konumuz için geçerli değil.

Doğruyu anlat dostum. Yalan söylersen veya bahane üretirsen daha çok kızarlar ama doğru söylersen kızsalar bile uzun sürmez.

Belgenin hiçbir önemi yok. Gelecekteki meslek hayatınızda hiçbir işinize yaramayacak. Ailenizin belge alıp almadığınızı önemsemesi bile bir hata.

O belgenin okul birinciliğine kadar gideni var. Kontenjan hakkı tanınıyor birincisin diye. O kağıt parçası hayatını değiştirecek bir şey.

O belgenin okul birinciliğine kadar gideni var. Kontenjan hakkı tanınıyor birincisin diye. O kağıt parçası hayatını değiştirecek bir şey.

Önemli olan belge mi not mu? Not. Sırf bir dersten birkaç puanla kaldığınız için belge alamadığınızı ve ortalamanızın 95 olduğunu düşünün. Belge alsanız bir şey değişmeyecek.

Hocam ortalamam zaten iyi, fizikçi sözlüyü düşük vermese teşekkür alacaktım, takdiri ucundan kaçırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…