2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 12 Aralık 2021 #21 Aile'n ne anlayacak Linux'tan? Sen ne anlıyorsun Linux'tan? Al kendi bilgisayarını ve kur istediğini. Kimseye bir şey anlatmana gerek kalmaz.
Aile'n ne anlayacak Linux'tan? Sen ne anlıyorsun Linux'tan? Al kendi bilgisayarını ve kur istediğini. Kimseye bir şey anlatmana gerek kalmaz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #22 TerabyteForever dedi: Default olan sistemi Windows yapacaksın, Linux'u farklı bir partition'a kuracaksın. Boot menüsünden sistemi her açtığında Linux'u seçeceksin, varsayılan olarak Windows açılacak. Genişletmek için tıkla... Ben GRUB'dan açmayı öğretmiştim aslında, ok tuşuyla Windows'a gel diyordum geliyordu. Customizer ile de adını "Buraya gel anne" yapmıştım
TerabyteForever dedi: Default olan sistemi Windows yapacaksın, Linux'u farklı bir partition'a kuracaksın. Boot menüsünden sistemi her açtığında Linux'u seçeceksin, varsayılan olarak Windows açılacak. Genişletmek için tıkla... Ben GRUB'dan açmayı öğretmiştim aslında, ok tuşuyla Windows'a gel diyordum geliyordu. Customizer ile de adını "Buraya gel anne" yapmıştım