Aileme maddi açıdan nasıl yardımcı olabilirim?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ailem ev, araba falan derken bayağı maddi açıdan zor duruma düştük. Birikmiş parayla ev ve araba almayı planlıyoruz. Ama bu süre zarfında ailem ekstra çalışmak zorunda kalacaklar.
Maddi açıdan yardımcı olmak istiyorum. 12. sınıfım. Sınav senem ama bir yoluyla yardımcı olmak istiyorum.

Arkadaşlar ailem ev, araba falan derken bayağı maddi açıdan zor duruma düştük. Birikmiş parayla ev ve araba almayı planlıyoruz. Ama bu süre zarfında ailem ekstra çalışmak zorunda kalacaklar.
Maddi açıdan yardımcı olmak istiyorum. 12. sınıfım. Sınav senem ama bir yoluyla yardımcı olmak istiyorum.

FPS oyunlarda iyi misin veya oynuyor musun iyi oynuyorsan elo Boost belki ama fazla kazandırmaz. yabancı dilin iyise ortalama düzeyde para getirirsin manga çevirmenliği vb.

Sınavına çalışman senin için daha iyi olacaktır dostum emin ol.
Bencede.

FPS oyunlarda iyi misin veya oynuyor musun iyi oynuyorsan elo Boost belki ama fazla kazandırmaz. Yabancı dilin iyise ortalama düzeyde para getirirsin manga çevirmenliği vb.

Bencede.

İngilizcem orta seviye. Onun dışında İspanyolca'ya ve Lehçe'ye çok büyük ilgim var. Ve biraz da Fransızca'ya. Almanca var biraz da okul almacası diyelim.

Yazılım ile ilgileniyorum. JavaScript ve Python. JavaScript'te React çalışıyordum ama bazı sorunlar çıktı özel hayatımda o yüzden bırakmak zorunda kaldım.

Bu sene için bunları düşünmeyip sınava hazırlanmanı doğru buluyorum.

Hedefim fazla yüksek değil zaten sayısal 60 bin hedefliyorum. TYT netlerim şu anlık 45 civarı yeni başladım.
Fazla yüksek değil o yüzden rahatlıkla yapabilirim diye düşünüyorum.

İngilizcem orta seviye. Onun dışında İspanyolca'ya ve Lehçe'ye çok büyük ilgim var. Ve biraz da Fransızca'ya. Almanca var biraz da okul almacası diyelim.

Yazılım ile ilgileniyorum. JavaScript ve Python. JavaScript'te React çalışıyordum ama bazı sorunlar çıktı özel hayatımda o yüzden bırakmak zorunda kaldım.

Hedefim fazla yüksek değil zaten sayısal 60 bin hedefliyorum. TYT netlerim şu anlık 45 civarı yeni başladım.
Fazla yüksek değil o yüzden rahatlıkla yapabilirim diye düşünüyorum.
sınavına çalış hocam sınava girdikten sonra bi işte çalışabilirsin üniversiteler açılana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı