Nasıl yakışıklı olabilirim?

• Konuyu başlatan 840588
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.036
Daha yaşın küçük yüzün de oturacak. Ekstra olarak spora git, bol su tüket, bakımlı ol, güzel bir tarzın olsun gerisini boş ver. İnsanlar beğensin diye de burun estetiği olma. Dediklerimi yapıp öz güvenli olursan burnunun bir önemi kalmaz.

Direk konuya gireceğim. Çirkinim, hem de aşırı derecede. Her bir tarafim ayrı kötü. Ne yapsam olmuyor. Gözlerim çok büyük, burnum aşırı büyük ve yamuk, cildimde çok bir sıkıntı yok ama 15 yaşında olduğumdan dolayı çok ufak tefek sivilce olacak elbette ama diğerleri gibi aşırı kırmızı sivilce vs yok, kulağım kepçe, saçım çok kısa vs.

Ne olur en azından bir öneri verin ne yapmalıyım diye. Önceki zamanlarda açılan neredeyse tüm konuları okudum bununla ilgili ve hepsini uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Liseye yeni geçtim, sınıfta ders işlerken kimsenin suratına bakamıyorum.

Saçımı yeni kestirdim, ben de böyle yanları sıfır üstü kısa yapmak istemezdim ama ailem zorluyorlar beni, ne zaman saçımı biraz uzun bıraksam beni tekrar zorla berbere götürüp kısaltıyrolar.

Uzun lafın kısası bu sorunuma bir çareniz var mı ya da öneriniz?
büyüyünce istersen burun estetiği ol o şart. tenin esmer okey esmerde iyidir ama her gün prinç suyu yüzüne sıkarsan tenin 1-2 ton açılır . suan pek bişi yapamazsın sadece su iç yağlı yeme .büyüyünce yüzün daha cok büyücek gözlerin yüzünle ortantılı olacak onun dısında sakal falan dersek iyi olursun he birde kaşları büyüyünce alırsın erkek kaş tasarımları var biliyorsundur. sonra he burun estetiği olcak parayı bulmak için ders çalış tabii 😉 onun dısında yüzden önce için güzel olmalı ki yüzüne yansısın. EN önemlisi kendini sev başkalarına benzemeye çalışma olduğun halde iyisin. sadece büyümeyi bekle. Kafa yapısına göre saç kesimleri var birde ondan yapabilirsin. spor müpor dedik mi olalaaa

Trigonometri Tanrı'ları ile savaşmayı bırakıp sana yardıma geldim. Öncelikle burnundan başlayalım: Burun estetiği ol. Yüzünün yamukluğuna gelirsek: Su içimini arttır ve tuz tüketimini azalt. Her gün sırtüstü şekilde yatmaya çalış, ve yemek yerken ağzının iki tarafınıda kullan.

Siyah tenin için bir şey yapamazsın.
Arkadaş saç kesimime bile karışıyor ailem diyor. Sen gelmiş burun estetiği diyorsun. Saçma ve gereksiz ChatGPT gibi öneriler vermişsin.

15 yaşındasın daha yüzün oturmamış. Ayrıca çirkin biride değilsin. Muhtemelen sosyal medyada gördüğün yakışıklılık abidesi yabancı erkekler sana eziklik psikolojisi yaşattırıyor. Sivilcelerin çok normal bu yaşta o kadar fazla yüzünü kaplamadığı için tedavi olmana gerek yok. Su içmeye dikkat et. Mümkünse Spor yap. Birde giyimine dikkat et. Çok yakışıklı insanlar çuval giysede yakışır ama orta tipli insanları biraz daha iyi gösteren şey kıyafetidir.
Katılıyorum. 15 yaşında şuan yapabileceğin bir şey yok. Oversize giyinilebilir, kaşlar daha güzel alınabilir ve saçlar yukarı belli bir yöne taramak yerine dağınık bırakılırsa daha iyi durur gibi geliyor bana. Spor yapsan da tip açısından pek bir faydası olmayacak. 3-4 sene sonra konuyu görünce yüksek ihtimal kendine gülecek bu arkadaş :D

Arkadaş saç kesimime bile karışıyor ailem diyor. Sen gelmiş burun estetiği diyorsun. Saçma ve gereksiz ChatGPT gibi öneriler vermişsin.

Katılıyorum. 15 yaşında şuan yapabileceğin bir şey yok. Oversize giyinilebilir, kaşlar daha güzel alınabilir ve saçlar yukarı belli bir yöne taramak yerine dağınık bırakılırsa daha iyi durur gibi geliyor bana. Spor yapsan da tip açısından pek bir faydası olmayacak. 3-4 sene sonra konuyu görünce yüksek ihtimal kendine gülecek bu arkadaş :D
Ailesinin ne yaptığı benim umurumda değil hehe.

Direk konuya gireceğim. Çirkinim, hem de aşırı derecede. Her bir tarafim ayrı kötü. Ne yapsam olmuyor. Gözlerim çok büyük, burnum aşırı büyük ve yamuk, cildimde çok bir sıkıntı yok ama 15 yaşında olduğumdan dolayı çok ufak tefek sivilce olacak elbette ama diğerleri gibi aşırı kırmızı sivilce vs yok, kulağım kepçe, saçım çok kısa vs.

Ne olur en azından bir öneri verin ne yapmalıyım diye. Önceki zamanlarda açılan neredeyse tüm konuları okudum bununla ilgili ve hepsini uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Liseye yeni geçtim, sınıfta ders işlerken kimsenin suratına bakamıyorum.

Saçımı yeni kestirdim, ben de böyle yanları sıfır üstü kısa yapmak istemezdim ama ailem zorluyorlar beni, ne zaman saçımı biraz uzun bıraksam beni tekrar zorla berbere götürüp kısaltıyrolar.

Uzun lafın kısası bu sorunuma bir çareniz var mı ya da öneriniz?

Siyah tenin için hiçbir şey yapamazsın. Yüzün yamuk bunun içinde estetik cerrahisine görünebilirsin.

Çirkin değilsin ki olm. Bence bu tipi daha da üst seviyeye taşımak için spor ile ilgilen. Değişik saç modelleri deneyerek kendine en çok yakışanı bulabilirsin ama şahsi fikrim kısa saç kullan, uzun saçın modası geçti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı