Aileme nasıl telefon aldırabilirim?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Maddi durumumuz kötü değil, annem babam ayrı ve ben 12. sınıfım, bu sene mezun olacağım ama akıllı telefonum yok. Aileme nasıl akıllı telefon aldırabilirim? Çoğu işte akıllı telefona işim düşüyor, annemin telefonuyla halletmek zorunda kalıyorum. AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacakmış, ikna edebilirsem 11 Mayıs'ta gidip alsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alo deme ihtiyacın olmadı mı hiç?

Maddi durumumuz kötü değil, annem babam ayrı ve ben 12. sınıfım, bu sene mezun olacağım ama akıllı telefonum yok. Aileme nasıl akıllı telefon aldırabilirim? Çoğu işte akıllı telefona işim düşüyor, annemin telefonuyla halletmek zorunda kalıyorum. AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacakmış, ikna edebilirsem 11 Mayıs'ta gidip alsın.
Yalvar yakın?

Eğer lazım ise isteyin. Ailene işlerinde ihtiyacın olduğunu söyleyin. Boş boş duracaksa hiç almayın. Bütcenize uygun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak cihazı seçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı