Ailemi memnun edemiyorum

Aynı durumu yaşıyorum 11.sınıfım ve not ortalamam 76 sınıf ortalaması nerdeyse sınıftaki en iyi öğrenciyim ama mlsf ailemi memnun edemiyorum

Ailenin senin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum. Ancak hobin olan bir şeyi veyahut kafanı dağıtmanı sağlayacak şeyi elinden almaları yanlış. Ben ortaokuldayken annem sürekli sınıftaki kızlarla beni kıyaslardı. Üzülürdüm. Liseye geçince bir kız arkadaşım da annesinin beni onunla kıyaslandığını söylemişti. Veli toplantısı olunca annesiyle konuşup yaptığının yanlış olduğunu bu kiyasmalanin beni ortaokulda çok kötü etkilediğini böyle devam edemeyeceğini söyledim ve arkadaşımın notları biraz çaba ve destekle düzeldi hatta okul 6.sı oldu. Umarım ailenin yaptığı kısa zamanda düzelir. Sen yılma ve çabalamaya devam et. Yoksa hayallerine asla ulaşamazsın.

1 seneye kadar ailen alışır bu duruma merak etme benimkiler alıştıktan sonra 60 alınca aferin diyorlardı çok kafana takma onlar da senin iyiliğini istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…