Sanırım babamın şu an sıkıntıları var. Ondan destek istemeyceğim iki bilgisayarı satıp tahmini 2800 civarı eder. Kendi harçlıklarımdan da büyük ihtimal 300-400 veya 500 lira alırım.
Ben 8'e gidiyorum. Derslerim, denemelerim çok iyi şükür. Aileme şu online eğitim olayını bahane ettim bilgisayarım olmadığı için topladılar. Bir kere alacağız iyi olsun deyip de iyi bir şey topladık. Belki denersen seninkilere de tutar bilmiyorum.
Olmuyor.Denedim ve cevap şu ''(isimim)Üniversiteye kadar bu bilgisayarla yetineceksin.Üniversiteye kadar sana bilgisayar yok!'' Aynen böyle dediler.O olaya gelince elimde bilgisayar var o sıkıntı.Bıktım be!
Olmuyor.Denedim ve cevap şu ''(isimim)Üniversiteye kadar bu bilgisayarla yetineceksin.Üniversiteye kadar sana bilgisayar yok!'' Aynen böyle dediler.O olaya gelince elimde bilgisayar var o sıkıntı.Bıktım be!
Kumbaram da toplam 850 civarı Türk Lirası var.Laptop özelliklerim: GT520 i7 2630QM 2GHZ.Masaüstümü bilmiyorum.
Elindeki ile idare etmeye bak, ben 5 sene önce LoL'ü 15 FPS ile oynuyordum takım savaşlarında 2 FPS zor alıyordum, Pentium D 945, 1.5GB DDR2 RAM, ATI X1550 vardı elimde, sen yine şanslısın.
Üniversitede imzada yazılı bilgisayarı aldım.
Alınan bilgisayarlar sizinkinden daha iyi. Hem kafanızda bir fiyat belirlemeyin, gidin sorun yoksa üzülürsünüz. Sizin fiyatınızın çeyreği kadar söylerlerse.