Ailemi PC almaya ikna edemiyorum

• Konuyu başlatan rilou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 16.032
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 8'e gidiyorum. Derslerim, denemelerim çok iyi şükür. Aileme şu online eğitim olayını bahane ettim bilgisayarım olmadığı için topladılar. Bir kere alacağız iyi olsun deyip de iyi bir şey topladık. Belki denersen seninkilere de tutar bilmiyorum.
Olmuyor.Denedim ve cevap şu ''(isimim)Üniversiteye kadar bu bilgisayarla yetineceksin.Üniversiteye kadar sana bilgisayar yok!'' Aynen böyle dediler.O olaya gelince elimde bilgisayar var o sıkıntı.Bıktım be!
İki bilgisayarının özellikleri ne? Toplam elinde olan harçlık ne kadar?
Kumbaram da toplam 850 civarı Türk Lirası var.Laptop özelliklerim: GT520 i7 2630QM 2GHZ.Masaüstümü bilmiyorum.
Olmuyor.Denedim ve cevap şu ''(isimim)Üniversiteye kadar bu bilgisayarla yetineceksin.Üniversiteye kadar sana bilgisayar yok!'' Aynen böyle dediler.O olaya gelince elimde bilgisayar var o sıkıntı.Bıktım be!

Kumbaram da toplam 850 civarı Türk Lirası var.Laptop özelliklerim: GT520 i7 2630QM 2GHZ.Masaüstümü bilmiyorum.
Ama masaüstüm 10 yıllık.Belki 2800 Türk Lirası bile etmez.

Elindeki ile idare etmeye bak, ben 5 sene önce LoL'ü 15 FPS ile oynuyordum takım savaşlarında 2 FPS zor alıyordum, Pentium D 945, 1.5GB DDR2 RAM, ATI X1550 vardı elimde, sen yine şanslısın.
Üniversitede imzada yazılı bilgisayarı aldım.

Bu laptop maksimum 600 TL. Belki o kadar bile etmez.

İşte! Ailem ise: Üniversiteye kadar PC yok diyor. Ne yapayım ben? LOL'ü çok sevmiyorum zaten. Sadece Zula ve roblox(onu da sevmiyorum)'mu oynayayım?
10 yıllık masaüstüne 2800 TL bile etmez derken :).

Etmez.
İşte! Ailem ise: Üniversiteye kadar PC yok diyor. Ne yapayım ben? LOL'ü çok sevmiyorum zaten. Sadece Zula ve roblox(onu da sevmiyorum)'mu oynayayım?

Etmez.

Şu anda gamegaraj üzerinden 2800TL'ye oyun bilgisayarı alınıyor.

Laptopu satarsan ikinci el şöyle bir sistem toplayabilirsin:
  • Ryzen 3 1200 (250TL)
  • Gigabyte A320m S2H ya da Asrock A320m HDV-R4 (250TL)
  • 8GB DDR4 2666MHz ve üstü soğutuculu RAM (150TL)
  • RX470 4GB Strix-Gaming X-Nitro (450TL)
  • 120GB SSD (80TL)
  • Sıfır Ranker Orion Kasa (190TL)
  • Aerocool VX veya Thermaltake Lite ya da Cooler Master Elite veya Corsair VS PSU (150TL)

Laptopu satarsan ikinci el şöyle bir sistem toplayabilirsin:
  • Ryzen 3 1200 (250TL)
  • Gigabyte A320m S2H ya da Asrock A320m HDV-R4 (250TL)
  • 8GB DDR4 2666MHz ve üstü soğutuculu RAM (150TL)
  • RX470 4GB Strix-Gaming X-Nitro (450TL)
  • 120GB SSD (80TL)
  • Sıfır Ranker Orion Kasa (190TL)
  • Aerocool VX veya Thermaltake Lite ya da Cooler Master Elite veya Corsair VS PSU (150TL)
Sorun: Monitörüm yok!

Etmez.

Şu anda gamegaraj üzerinden 2800TL'ye oyun bilgisayarı alınıyor.
Alınan bilgisayarlar sizinkinden daha iyi. Hem kafanızda bir fiyat belirlemeyin, gidin sorun yoksa üzülürsünüz. Sizin fiyatınızın çeyreği kadar söylerlerse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı