gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Aralık 2021 #11 @Thomas Musk hocam kendi hataları sonuçta. Güzellikle anlamıyorlarsa düzeltmeye uğraşmanın anlamı yok.
@Thomas Musk hocam kendi hataları sonuçta. Güzellikle anlamıyorlarsa düzeltmeye uğraşmanın anlamı yok.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #12 Modem ayarlarından Ebeveyn Kontrolü kısmından kapattım, umarım bir daha giremezler.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 17 Aralık 2021 #13 Thomas Musk dedi: Selam arkadaşlar, annem ve kardeşim (iyi ki de babam kullanmıyor) TikTok uygulamasını kullanıyor ve seviyor, uyarmama rağmen anlamıyorlar ve kullanmaya devam ediyorlar, bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendileri seviyorlarsa kullanabilirler karışma gibi bir hak söz konusu bile olmaması lazım.
Thomas Musk dedi: Selam arkadaşlar, annem ve kardeşim (iyi ki de babam kullanmıyor) TikTok uygulamasını kullanıyor ve seviyor, uyarmama rağmen anlamıyorlar ve kullanmaya devam ediyorlar, bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendileri seviyorlarsa kullanabilirler karışma gibi bir hak söz konusu bile olmaması lazım.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Aralık 2021 #14 Annen ve kardeşin seni Technopat'dan uzaklaştırıyor mu ?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #15 Captain Levi dedi: Kendileri seviyorlarsa kullanabilirler karışma gibi bir hak söz konusu bile olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam kullanabilirler uygulamayı ancak Kardeşim, şu Cellat denilen herife baba demesi beni biraz üzüyor.
Captain Levi dedi: Kendileri seviyorlarsa kullanabilirler karışma gibi bir hak söz konusu bile olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam kullanabilirler uygulamayı ancak Kardeşim, şu Cellat denilen herife baba demesi beni biraz üzüyor.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 17 Aralık 2021 #16 Thomas Musk dedi: Tabii hocam kullanabilirler uygulamayı ancak Kardeşim, şu Cellat denilen herife baba demesi beni biraz üzüyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten baba diyor mu?
Thomas Musk dedi: Tabii hocam kullanabilirler uygulamayı ancak Kardeşim, şu Cellat denilen herife baba demesi beni biraz üzüyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten baba diyor mu?