Ailemin cimriliği

Akademisyen maaşı 4 değil rahat 6 000'i geçer ek dersi de alır bir de annen daha cimri ki maaşını gizlemiş.
Allah sabır versin durumun çok zor açıkçası varlık içinde yokluk deniyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaba göre ayda en az 10bin TL kenara atmanız lazım. Yani kenarda milyon TL paranız olması gerekir. Bir yerde tutarsızlık var.

Ben de hala daha 7 senelik bilgisayarı kullanıyorum (15 yıllık bir monitör ile). Bilgisayar alacağına yemin etti 2 sene önce ve hala daha alacak. Babam cömerttir ama annem tam tersi. Tabiri caizse dini imanı para. Allah korkusu varsa bilgisayarı alır. Allah korkusu yoksa da almaz.

Ailen ile konuşmalısın.

Dostum sana ne öneri versek boş, çünkü senin ailen olgun büyük insanlar. Artık onların kişiliği değişmez sen adapte olmaya çalışacaksın. Telefon konusu dışında hepsine katılıyorum ama elinden bir şey geleceğini de düşünmüyorum. Arkadaşların dediği gibi, bir an önce mesleğini eline almaya çalış, onlara kötü söz söyleme cimri olabilirler ancak sonuçta ailen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…