Ailemin MERNIS verileri tehlikede

Herkes çıkıyor avukat ve sigorta hesaplarında o yüzden ek olarak doğum tarihiyle aratıyorlar benim de vardı bir arkadaşım böyle şeylerle uğraşan.
Arkadaşlarınızın yaptığını böyle açık ortamlarda söylemeyin ilerde soruşturma başlatılırsa seninde ifadeni almak isteyeceklerdir.

Arkadaşlar bu programı kırıp kullanıyorlar bizzat bu yüzden gidip şikayetçi olmuştum, bir sonuç çıkmıyor ama zihniyetsiz aptal ergenlerin eline geçince tehdit ediliyorsunuz, devletin açığı gibi bir şey. Sizde böyle şeylerden uzak durun diye açılmış bir konu sanırım. Son seçimlerde oy kullanan herkesin bilgileri var yani reşit olmayanlar yok diye biliyorum.
İşte bende bu yüzden oldum bir insan neden yapar ki şu anda sildim MERNİS'i
Biraz tedirgin olmadım değil. Şimdi mesela annemin babamın telefon numarası TC kimlik numarası vs hepsimi?
Hepsi kanka çok kötü bir şey kendimi görünce kanım çekildi

Sizin bulduğunuz mernis 2015 sanırım, veritabanı sızdırıldığından dolayı tamamen lokal ve polis işlem başlatamıyor lokal olduğundan. Kimde var kimde yok tespit edemezler.

2015'den yüksek sürümler var keşke tek 2015 olsa. Zamanında mernis yetkisi verilen kişiler üzerinden 2020-2021 verileri çekiliyor ve türkiyede bunu engelleyebilecek bir siberci yok.

Birde tek mernis yok artık sigorta dataları var piyasada. Malum mernis artık kimin elindeyse kontrol yok bişey yok.

Tek yapabilceğiniz şey sanalda isim-soyisim şehir numara gibi bilgileri vermemek.

Sizin bulduğunuz mernis 2015 sanırım, veri tabanı sızdırıldığından dolayı tamamen lokal ve polis işlem başlatamıyor lokal olduğundan. Kimde var kimde yok tespit edemezler.

2015'den yüksek sürümler var keşke tek 2015 olsa. Zamanında mernis yetkisi verilen kişiler üzerinden 2020-2021 verileri çekiliyor ve Türkiye'de bunu engelleyebilecek bir siberci yok.

Bir de tek mernis yok artık sigorta dataları var piyasada. Malum mernis artık kimin elindeyse kontrol yok bir şey yok.

Tek yapabilceğiniz şey sanalda isim-soy isim şehir numara gibi bilgileri vermemek.

Adam ölü gösterme var kanka :D

Allah Allah iç işleri bakanı vs diyor ancak neden böyle bir kurum böyle bir şey yapsın ki? Geçmiş olsun hocam bu arada.

Kurulum kötü bir şey yapmıyor. Mernis'in bilgileri ifşalandı (satıldı bence). 10TL verip panel alabiliyorsun. Bu bilgiler 5 yaşındaki veletlerin bile elinde artık bir şey olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı