Ailemle kavga ettim

Kendin çalış. Para kazan ve paraya ihtiyacı oldukları zaman para verme.

Kendin çalış. Para kazan ve paraya ihtiyacı oldukları zaman para verme.

Hocam bu yaşta para kazanacak yer bulmak biraz zor. Zaten şehir merkezindeyim. Konuyu geçen yıl açmışım. Sanırım biraz da ergenliğin zirvede olduğu zamanlarım. O zaman biraz abartmış olabilirim. Artık biraz daha zihnim açık. Daha net ve düzgün düşünebiliyorum.

Starbucks'ta 16 yaş üstü çalışabiliyor galiba.

Starbucks'ta 16 yaş üstü çalışabiliyor galiba.

Konuda belirtmemişim herhalde. Özel okulda sabah 9'dan akşam 6 ya kadar dersteyim. Vakit sıkıntı. Ama yazın olabilir. Peki 16 yaşına giren mi çalışıyor dolduran mı?

Konuda belirtmemişim herhalde. Özel okulda sabah 9'dan akşam 6 ya kadar dersteyim. Vakit sıkıntı. Ama yazın olabilir. Peki 16 yaşına giren mi çalışıyor dolduran mı?

Girende dolduranda çalışabiliyor diye biliyorum.

Reis ayrımcılık var evinizde o bir zaten tüm ailelerde hep kızlar tutulur bir iş bul o işten paranı kazan evin kirada olsa başka eve taşın hayatını yaşa.

Dostum sorun ne ailende ne de sende. Sorun ekonomide. Hangi aile ister ayrımcılık yapsın çocuklarına. Umarım gelecekte kullanacağınız oyu bunları göze alıp kullanırsınız.

Ben 20 bine girsem araba alırlardı herhalde, siz de onları boş verin hocam akıllı adamsınız her türlü kendiniz kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…