Bir yandan haklısın fakat testi çözerken kendimle konuşarak çözdüm. Ergenliğin duyguları da olabilir dedim kendime ancak çoğu insanın mutlu olabileceği en büyük olaylara bile kayıtsız kalışım da beni düşündürüyor. İnsanlarla konuşuyoruz gülüşüyoruz ama ben mutluluktan gülmüyorum ki. İçimde ben neden buradayım diye soruyorum. Gülmesem ayıp olur, üzülür diye o insana göstermelikten gülüyorum. Fakat herhangi bir mutluluk belirtisi yok bende. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her şeye üşeniyorum. İyi bir fen lisesindeyim. Dehb için verilen ilaçlar olmasa ders bile çalışamamam. Forumlarda gezdim depresyon öyle tek başına halledilebilecek bir şey değil onu anladım. Şu ara tatilde ailemle konuşacağım. Zaten psikayatr ile randevumuz 2 hafta sonra. Aileme söyleyip doktorla görüşeceğim. Haklı olduğun konu oyun vs. kafamı dağıtıyor yine de mutlu olmamı sağlamıyor. Kendimi mutsuzluğa şartlamıyorum. Gerçekten mutlu olamıyorum. Olmak istiyorum en ufak şeylerle bile mutluluğa kendimi zorlasam da hep mutsuzum. Bu mutsuzluk hali beni fazla düşünmeye itiyor. Kendimi mutluluğa zorlamaktan yorulduğumu düsünüyorum hep. Her gün yataktan zorla, içimden ağlaya ağlaya kalkıyor bir makine gibi rutini tamamlayıp gece tavana bakarak bu acıyı neden çekiyorum diye düşünüyorum. Bu ergenlik ruh hali değil bana göre. Zaten 1-2 aydır kendimi zorlamayı bıraktım. Mutsuz bir şekilde yatıp kalkıyorum. Ergenlik bildiğim kadarıyla ruh hali 'değişimi' ben 3 yıldır böyleyim. Kafamı yiyip bitiriyor bu. Ben neden mutlu olamıyorum. Mutlu olmak istiyorum. Ben de hoşnut değilim mutsuzluktan. Kurtulmak istiyorum mutsuzluktan. Olmuyor. Ne yapsam da ne kadar zorlasam da serotonin salgınmıyor. Ayıptır söylemesi ama cinsel konulara karşı ilgisizliğim de günden güne artıyor. Bana göre hastayım fakat bir doktorun da görüşünü almam gerek.
Yine de tavsiyen için, zamanını ayırdığın için sağ ol dostum.