Ailesiyle güzel vakit geçirebilen var mı?

Wörp

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ghost
Selam arkadaşlar. 18 yaşındayım ve 18 yıldır ailemle birlikte yaşıyorum. Bir kez olsun bile beraber güzel vakit geçirmedim. Bu sorun benden kaynaklanmıyor. Ailesiyle konuşan, güzel vakit geçirebilen var mı?

Asosyal olup günde 10-15 dakika ailesiyle vakit geçirenlere soruyu sormuyorum.

Ne kadar suç sende olmasa bile onları değiştirebilirsin zamanla diyeceğim de sen çoktan geçmiş yaşın ben güzel vakit geçiririm mesela ama fazla değil.

Genellikle evet. Çevreme göre aile içi iletişimimiz daha sağlıklı ve eğlenceli. Babamla(49) moralim bozuk olduğunda keyfim yerine gelsin diye güreşiyoruz, babam bizimle kitap okur, annemle berabar film izleriz, abim izinli olduğu günler bizi dışarı çıkarır, ablam şehir dışında olmasına rağmen kankam gibi, büyük abim var şehir dışında onu pek görmüyorum ama onlada anlaşıyoruz. Sadece belli başlı konularda aşırı sıkıyorlar onları saymazsak harika anlaşıyorum. Onlara çok şey borçluyum. Aile içi en sevdiğim şey babamla siyaset felsefesi yapabilmemiz fakat düşüncelerimiz biraz farklı olduğundan genelde atışırız 😀

Yani evet güzel şeyler vakit geçirebiliyorum. Ananem ve annemle dizi izliyoruz, babamla sohbet ediyorum, biraz da ablam ile kavga ediyorum inanılmaz güzel bir vakit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı