Gece 2'de kapatan Burger King'de saat 11-12 gibi işten çıkılabilir mi?

smgehsm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 17 yaşındayım. Evimizin dibindeki AVM içi olmayan bir Burger King'e ( yani 2'ye kadar açık demek bu) iş başvurusu için gittim. Adam bana direkt evrak hazırla gel dedi ama mesai saatleri 2 diyor. Ben mesela 2 değil de beni 11-12 gibi çıkarsalar maaşımdan kesin desem çok saçma olur mu ya da diyebilir miyim? İlk defa bir işte çalışacağım ama çok geç geldi bana bu saat. Bilgisi olan var mı? Asıl soracağım kısım ben bu adamı yani müdürü arasam ben gece vardiyası yapamam beni ben mesela saat 22:00'a kadar çalışabilirim. Yani öyle bir şey desem kabul eder mi? Saçma mı olur?

Böyle zincir firmalar genelde esnek çalışma saatleri sunmazlar ama bir şansını dene en kötü başka bir yerde çalışırsın. Sakın orada kalıp da öyle geç saatlere kadar çalışırım deme gece 2'ye kadar çalışılmaz bir yerden sonra kaldıramazsın.

Onu en başta işe girmeden önce konuşmanız lazım. İşe başladıktan sonra 1 - 2 kere gece vardiyasına kalırsanız ondan sonra hem demesi zor olur hemde "bunu kabul ettinde girdin" tarzı cümleler kurma hakkı olur ellerinde. İşe başlamadan önce tüm şartları detaylıca konuşup ondan sonra işe başlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı