Aileye bir bilgisayar aldırtmak ne kadar doğru?

Eğer taksitle bile alamacak duramda iseniz boşa sorma çünkü üzülebilirler biraz bekle.
Ben direkt üniversite zamanına kadar aldırmayıp, para biriktirmeyi ve bir üniversiteye yerleşince almayı düşünüyorum. (Çoğu benim paramla tabii ki ama en azından yük olmamış olurum ve emekliliğe kadar babam annemin istediklerini almaya/yapmaya çalışır diye tahmin ediyorum.)

En mantıklısı.

En başta bu borç olayının hani bir beyaz eşya alıp, eve bir ihtiyaç alıp ya da ne bileyim daha çok para kazanmak için yapılan bir olay olmaması çok ama çok koyuyor. İnternet kafeye gitme mevzusu ise çok zarara geçmeme sebep oluyor benim derdim en yeni oyunları, en iyi sistemlere sahip olmak da değil. Yeri gelince arkadaşlarımla eğlenebileceğim ve üniversitede kullanabileceğim yeri gelince ağır programlar olur vs. onları bile çalıştırması yetecek bir bilgisayar. Sıvı soğutma işte ikinci bir monitör falan hiçbiri umrumda değil.

Aileye yük olmadan kendin çalışıp almaya çalış aileye zorla bilgisayar aldırtmak doğru bir şey değil durumu yoksa aileni de üzersin kendini de ben kendim üstüne koya koya aldım bir şekilde bu devirde ateş pahası olmuş her şey zaten kıçıkırık bilgisayar için üzülmeye üzmeye değmez.

Evet öyle aslında üzülmeye değmez ama bu yaşlarda hevesimi alamadıktan sonra ileride zaten hiç alamam hem zamanım asla olmaz ama şimdi tam verimli dönemleri ne yapacağımı bilemiyorum. Çokça kitap okuyup, kendimi mümkün olduğunca her yönden geliştirmek istiyorum ama işte sanki her şey boşunaymış gibi geliyor bu da sanırım çocuk ruhunu bir kenara bırakamayıp gerçekliği görmezden gelmemden kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…