Aileye psikoloğa gitme ihtiyacı nasıl açıklanır?

Bende lisedeyken sessizim diye zorbalık yapıyorlardı o zamanlardada bir sürü takıntı bașlamıștı ve gittikçe artıyordu. Psikologa gitsen bile sana tavsiyede bulunacak ancak buda tamamen senin ellerinde.Ben çözümü kafa yoracak șeyler yaparak çözdüm. İnternet veya fiziksel ortam fark etmez fantastik kitaplar okudum günümün çogu kitap okumakla geçiyordu veya aynı șekilde kafa yoracak oyunlar ile hem beynin yoruluyor hem zevk aldığın için zamanla bu takıntılarım durma noktasına gelip geçmiști.

Ben çok denedim, olmadı.

Ortalama psk fiyatları 1500-3000₺ arasında değişiyor. Bütçeniz el veriyorsa söylemeden de gidebilirsiniz. Psikoloğa gitmek kesinlikle ayıp bir durum değil.

Ortalama psk fiyatları 1500-3000₺ arasında değişiyor. Bütçeniz el veriyorsa söylemeden de gidebilirsiniz. Psikoloğa gitmek kesinlikle ayıp bir durum değil.
16 yaşındayım. Tek başıma gidemem. Onu geçtim ben evden dışarı çıkmıyorum. Hani dışarı çıksam hep arıyorlar.

Tek başınıza gitmenizde sorun olacağını sanmıyorum ama zaten sizi sürekli aramaları bile kaygılarınızın başlangıcı olabilir.

Psikolog teşhis koyamaz mi? Oturduğum yerde adamakıllı bir psikiyatri yok maalesef.

Hayır psikiyatr lazım. Psikologlar doktor değildir teşhis koyamazlar. Yalnızca tecrübelerine dayanarak konuşabilir.

Hayır psikiyatr lazım. Psikologlar doktor değildir teşhis koyamazlar. Yalnızca tecrübelerine dayanarak konuşabilir.
Hocam benim anladığım şu. Psikologlar teşhis koyamaz. Derdini anlatırsın. Sadece bunun için konuşur yardım eder. Fikir verir.
Psikiyatri ise teşhis koyar ve tedavi eder. Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum. Yan etki eder diye. Psikolog yardımcı olsa iyi olurdu. Sorunlarım da belli ama ya. Takıntı, odaklanamama, mutsuzluk ve sosyal ortamlarda rahat edememek. Rahatsız olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…