Aileye psikoloğa gitme ihtiyacı nasıl açıklanır?

Son zamanlarda aşırı derece de mutsuzum. İçimde bir boşluk var. Sınıftakiler de görüyor bunu. Hiçbir şey yapasım gelmiyor ve sürekli üstümde yorgunluk var. 24 saat uyusam yine de uykum var. Ders yapamıyorum çünkü bir türlü odaklanamıyorum. 2 gündür ders yapamıyorum. Onun dışında takıntılarım vardı. Bu takıntılarım zamanla daha da ilerliyor. Bu yüzden psikoloğa gitmek istiyorum ama ailem cahil olduğundan bunu onlara nasıl diyeceğimi tam olarak bilmiyorum. Derken de aşırı derece de utanıyorum çünkü çok samimi değilim. Nasıl diyeceğim bilmiyorum.

Buna benzer konular açmaktan yoruldum.

Bende lisedeyken sessizim diye zorbalık yapıyorlardı o zamanlardada bir sürü takıntı bașlamıștı ve gittikçe artıyordu. Psikologa gitsen bile sana tavsiyede bulunacak ancak buda tamamen senin ellerinde.Ben çözümü kafa yoracak șeyler yaparak çözdüm. İnternet veya fiziksel ortam fark etmez fantastik kitaplar okudum günümün çogu kitap okumakla geçiyordu veya aynı șekilde kafa yoracak oyunlar ile hem beynin yoruluyor hem zevk aldığın için zamanla bu takıntılarım durma noktasına gelip geçmiști.

Bende lisedeyken sessizim diye zorbalık yapıyorlardı o zamanlardada bir sürü takıntı bașlamıștı ve gittikçe artıyordu. Psikologa gitsen bile sana tavsiyede bulunacak ancak buda tamamen senin ellerinde.Ben çözümü kafa yoracak șeyler yaparak çözdüm. İnternet veya fiziksel ortam fark etmez fantastik kitaplar okudum günümün çogu kitap okumakla geçiyordu veya aynı șekilde kafa yoracak oyunlar ile hem beynin yoruluyor hem zevk aldığın için zamanla bu takıntılarım durma noktasına gelip geçmiști.
Ben çok denedim, olmadı.

Ortalama psk fiyatları 1500-3000₺ arasında değişiyor. Bütçeniz el veriyorsa söylemeden de gidebilirsiniz. Psikoloğa gitmek kesinlikle ayıp bir durum değil.

Ortalama psk fiyatları 1500-3000₺ arasında değişiyor. Bütçeniz el veriyorsa söylemeden de gidebilirsiniz. Psikoloğa gitmek kesinlikle ayıp bir durum değil.
16 yaşındayım. Tek başıma gidemem. Onu geçtim ben evden dışarı çıkmıyorum. Hani dışarı çıksam hep arıyorlar.

Psikolog teşhis koyamaz mi? Oturduğum yerde adamakıllı bir psikiyatri yok maalesef.

Hayır psikiyatr lazım. Psikologlar doktor değildir teşhis koyamazlar. Yalnızca tecrübelerine dayanarak konuşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı