Aileye sigara içildiği söylenmeli mi?

Gabriel Barsch

Picopat
Merhaba. Yaşım 17, 2-3 haftadır sigara içiyorum. Aileme söylemeli miyim yoksa gizli içmeye devam mı etmeliyim? Sigaranın zararlarını biliyorum sigarayı bırak sigara içme gibi şeyler söylemeyin biliyorum zararlarını zaten. Yaşım ilerleyinceye kadar gizli mi içmeliyim yoksa aileme söylesem mi? Dayak yer miyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aileni tanırsın nasıl tepki verebileceklerini tahmin edebilirsin illaki bir gün ortaya çıkar sen söylemeden ortaya çıkması daha büyük sorun olur bence.

Bence ya bırak, ya söyle. Sen söylemezsen ama onlar farkederse durum çok daha kötü olur.

Nereye kadar gizli içeceksin? İllaki bir gün ortaya çıkacak nasılsa. Bence dürüst ol ve söyle.

Ben 16 yaşından beri içiyorum şu an 32 yaşındayım bu zamana kadar hiçbir şekilde öğrenmediler. Saklamasini bilirseniz isterse ömrünüzün sonuna kadar ogrenemezler.

Ben 16 yaşından beri içiyorum şu an 32 yaşındayım bu zamana kadar hiçbir şekilde öğrenmediler. Saklamasini bilirseniz isterse ömrünüzün sonuna kadar ogrenemezler.

İyide hocam belki aileniz size güvenip araştırmaz sizde iyi niyeti suistimal etmiş olursunuz bence hoş değil böyle durumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı