Sigara içen abi aileye ispiyonlanmalı mı?

Abinin sana acilen bir dayak takviyesi yapması şart. Sal bir adamı, 20 yaşına gelmiş ister içer ister içmez. Sana veya anne babana kalmış bir durum değil.

Ben olsam eğer abim beni çok seviyorsa gider onunla konuşur, çok anlamlı sözler söyler, ağlar ve sigarayı bırakmasını söylerdim. Eğer bırakmazsan aileme söylerim falan deme boğazlar vallahi.

Uyuşturucu falan olsa söyle derim fakat sigara konusunda ispiyonladığınız an hayatınızdaki en büyük destekçinizi karşınıza almış olursunuz. Ailenin abine olacak tutumu abini kötü etkilerse, yaptığın bir hata ömrü boyunca yaşayacağın binlerce pişmanlıkları peşinden getirecektir.

Bence abini düzgünce uyar dinlemezse dinlemesin ama sen uyarmış ol sakın ailene falan söyleyeyim deme aranız çok kötü olur bir daha yüzüne bakmaz.

Başlığı ispiyonlamak olarak yazmadim bile, sizce söylenmeli midir diye yazdım admin değiştirmiş. Böyle bir niyetim de yok, ayrıca sadece sizden bu konuyu bilmeliler mi diye sordum.

Birader, niyetin tam olarak bu. Söylemek ispiyonlamak oluyor zaten. Mod arkadaş başlıkta doğru bir düzeltme yapmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı