Garip geldi bana. Benimkilerde oyundan uzak fakat Last of Us 2'yi aldılar . Oyun 500 TL . Ama genelde harçlık biriktiriyorum. Öyle alıyorum ona hiçbir şey demıyorlar. Normal babamın kartan alınca da karışmıyor babam tek şartı var bokunu çıkarmamak .
Hak veriyorum biraz aptallık olduğunu bende düşünüyorum. Ki zaten bencillik biraz burada başlıyor diyebilirim. Dertler olmuş oyun içi para yatırmak. Gerçekten eğer tek derdin bu ise güzel kardeşim, kimseye sormana gerek yok. O oyunu indirirken ailene sormadıysan tabii.
Olabilir. Benim CS 1.6 oynamış eskiden. Kuzenle oynamak için CS:GO alacaktık. Yıl 2014 bu arada kendisi direkt olarak aldı. Sadece şunu dedim baba kuzenimle CS oynacağız kredi kartını verir misin dedim. Aldı sonra.
Olabilir. Benim CS 1.6 oynamış eskiden. Kuzenle oynamak için CS:GO alacaktık. Yıl 2014 bu arada kendisi direkt olarak aldı. Sadece şunu dedim baba kuzenimle CS oynacağız kredi kartını verir misin dedim. Aldı sonra.
Arkadaşını üzmemek için olabilir bence. Mesela normalde CS:GO Parçalanmış Ağ Operasyonu alacaktım. Hayır demişti. Arkadaşım da aldı. O da satın aldı. Ama 90 TL'yi ona vermek zorunda kaldım(mantıken). Neyse,130 TL kar yapmıştım 40 TL kalınca Neon Sürücü aldım Hotline Miami şerefine. 56 TL'ye sattım.
Arkadaşını üzmemek için olabilir bence. Mesela normalde CS:GO parçalanmış ağ operasyonu alacaktım. Hayır demişti. Arkadaşım da aldı. O da satın aldı. Ama 90 TL'yi ona vermek zorunda kaldım(mantıken). Neyse, 130 TL kar yapmıştım 40 TL kalınca neon sürücü aldım hotline miami şerefine. 56 TL'ye sattım.
Bilgisayar alıp sadece CS:GO, League of Legends gibi oyunlar oynamak da insana vuruyor.
Arkadaşlar direkt konuya geçeyim benim ailem oyunlara çok uzak kişiler ne kadar uzak olduklarını anlamanız için şöyle açıklayayım annem bütün oyun içi ödemelerin pay to Win oyunlarındaki gibi oldugunu sanıyor ve günah diyor. Kaç kere nazik bir şekilde sorduğumu ve kaç kere azar yediğimi bilmiyorum.
Artık bıktım o yüzden yaz indirimleri bitmeden kendi biriktirdiğim para ile R6 ve sot alacağım. Ögrenirler mi ögrenmezler mi bilmem ama ikna etmeye çalıştım arkalarından iş çevirmemek için ama artık yapacak bir şey yok.
Artık bıktım o yüzden yaz indirimleri bitmeden kendi biriktirdiğim para ile R6 ve sot alacağım. Ögrenirler mi ögrenmezler mi bilmem ama ikna etmeye çalıştım arkalarından iş çevirmemek için ama artık yapacak bir şey yok.
Kendi paran kardeşim. İstediğini yapabilirsin. Annem diyor ki paranla istediğini yapabilirsin. Diyorum anne Ram Upgrade edeyim,yok. Oyun alayım,yok. Babam bir keresinde Rocket League'i 31 TL iken "31000 TL oyun alışverişi yapıldı kartımdan. Bunu hanginiz yaptı?" demişti çok pis korkmuştum.