Aileyi oyun almaya ikna etme

Benim babam The Forest almaz iken gidip 5 oyun almıştı. Galiba babalar oyunun güzelliğine göre alıyor.
Sınav kazanmıştım. Bursluluktan geliyordu. O paralarımı harcamıştım. Keşke zamanında 10 oyun alsaydım.

Benim babam The Forest almaz iken gidip 5 oyun almıştı. Galiba babalar oyunun güzelliğine göre alıyor.

Olabilir. Benim CS 1.6 oynamış eskiden. Kuzenle oynamak için CS:GO alacaktık. Yıl 2014 bu arada kendisi direkt olarak aldı. Sadece şunu dedim baba kuzenimle CS oynacağız kredi kartını verir misin dedim. Aldı sonra.

Oyun almayı şöyle anlat. Oyunlar zaten paralı, korsan indirmek haramdır. Oyunları da oynamak istiyorum de. Kabul etmezlerse bir anlaşma yapın.
Anlaşma olabilir. Ama ailesi oyunlara para harcamaya günah diyorsa korsana da günah der herhalde.

Olabilir. Benim CS 1.6 oynamış eskiden. Kuzenle oynamak için CS:GO alacaktık. Yıl 2014 bu arada kendisi direkt olarak aldı. Sadece şunu dedim baba kuzenimle CS oynacağız kredi kartını verir misin dedim. Aldı sonra.
Arkadaşını üzmemek için olabilir bence. Mesela normalde CS:GO Parçalanmış Ağ Operasyonu alacaktım. Hayır demişti. Arkadaşım da aldı. O da satın aldı. Ama 90 TL'yi ona vermek zorunda kaldım(mantıken). Neyse,130 TL kar yapmıştım 40 TL kalınca Neon Sürücü aldım Hotline Miami şerefine. 56 TL'ye sattım.
Aynen, dediğiniz gibi olabilir. Çünkü ısrar ettikten sonra almak zorunda değilsin, oynamayıver o zaman tarzı şeyler söyleyip geçiştiriyorlardı.
Bilgisayar alıp sadece CS:GO,League Of Legends gibi oyunlar oynamak da insana vuruyor.

O zaman ki bilgisayar he işteydi. i5 4570 GTX 750 Ti vardı içinde. Ve çok PC takılmıyordum zaten. Genelde PS4'te takılıyordum.

Son düzenleme:
İninal buna bir çözüm ben de bu konu hakkında şikayetçiydim ama artık değilim.

Artık bıktım o yüzden yaz indirimleri bitmeden kendi biriktirdiğim para ile R6 ve sot alacağım. Ögrenirler mi ögrenmezler mi bilmem ama ikna etmeye çalıştım arkalarından iş çevirmemek için ama artık yapacak bir şey yok.

Kendi paran kardeşim. İstediğini yapabilirsin. Annem diyor ki paranla istediğini yapabilirsin. Diyorum anne Ram Upgrade edeyim,yok. Oyun alayım,yok. Babam bir keresinde Rocket League'i 31 TL iken "31000 TL oyun alışverişi yapıldı kartımdan. Bunu hanginiz yaptı?" demişti çok pis korkmuştum.

Sea of Thieves aldığında nasıl bir oyun olduğunu yazabilir misin? Ben de merak ediyorum ama parasına değer mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…