Aim geliştirmek için KovaaK's şart mı?

KBDALES

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Valorant'ta aim geliştirmek için poligon, DM ve Aim Lab atıyorum çoğu yerde Aim Lab işlevsiz KovaaK's kullanın diyorlar doğru mu? Etkisi olur mu? osu! Nasıldır peki? Parası pek sıkıntı değil, zaten DLC ile aldım ama iade etsem mi düşünüyorum. DLC'si nedir gerek var mıdır?

Ben bunların pek işe yaradığını düşünmüyorum. Oynadıkça gelişiyorsunuz aim’in yanında oyun bilgisine de ihtiyacınız var.

Aim'in belirli bir seviyenin üstündeyse direkt oyunu oynaman daha mantıklı.

Bu konu hakkında hoşuma giden bir video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam illede KovaaK diye bir kural yok bol bol ölüm kalım atın poligon oynayın gelişirsiniz zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşte o seviyenin üstünde değil bronz aimim var.

Hocam illede KovaaK diye bir kural yok bol bol ölüm kalım atın poligon oynayın gelişirsiniz zaten.
Kovaak DLC si nedir?

Kovaaks daki DLC ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
İşte o seviyenin üstünde değil bronz aimim var.

Kovaak DLC si nedir?

Kovaaks daki DLC ne işe yarıyor?
Hocam bol bol oynayın. Bende oyuna Demir 1 olarak başladım şuan dia’yım. Aim lab, kovaak’da kullanmadım. Hatta hiç dm’de girmiyorum ama ilk maçınızdan önce bir dm atın ısınmak için. Ben üşeniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı