Rehber Aim Lab sensitivity randomizer nasıl kullanılır?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Merhaba bugün Aim Lab üzerindeki Sensitivity Randomizer ayarının yararlarından ve nasıl kullanılacağını göstereceğim.

İlk önce sens randomizer nedir onu açıklayalım.

Sens randomizer ayarı sizin sensinizi rastgele bir anda rastgele bir şekilde değiştiren bir ayardır. Çok saçma falan diyebilirsiniz ilkte bende öyle demiştim fakat aim işi sizin sandığınız gibi bir şey değil. Aim kas hafızasına bağlı değildir bunu bir önceki rehberimde de demiştim. Aim ince motor becerilerine bağlıdır. Siz Aim Lab'te ve oyun içinde Poligon'da vesaire arkada şarkı, düz bir şekilde mouse sallayıp adam vuruyorsunuz bu size ısınma harici hiçbir şey katmaz. Aim olarak gelişemezsiniz.

Aim olarak gelişmek için beyninizi strese sokmanız gerek ki beyniniz ince motor becerilerinizi yani aiminizi geliştirmek zorunda kalsın. Bunun için sensi sürekli değiştirip beyni strese sokup "ben neden vuramıyorum" tribine sokmamız gerek. Sens randomizer bu işe yarar.

Şimdi ayarları vereceğim fakat bu ayarı kullanmadan önce "ne saçma bir şey, hiçbir işe yaramaz, daha kötü oynarım" gibi bahanelerle kullanacaksanız hiç kullanmayın sizi daha kötü etkiler. Kas hafızası zırvasına da inanıyorsanız kullanmayın. Sonra gelip bana "kas hafızamı bozdun" gibisinden bahaneler uydurmayın. Uyarıyorum.

Ayarı açmak için Aim Lab'te Ayarlar>Hassasiyet>Genel>Gelişmiş Hassasiyet Seçenekleri gelişmiş olacak sonra Sensitivity Randomizer ayarını açıyoruz.

Başlangıçta ayarları böyle yapabilirsiniz. Sonra alıştıkça değiştirebilirsiniz kendinize göre.

Spread: Orijinal hassasiyetinizden rastgele gelen hassasiyetin ne kadar değişeceğini belirler. Yani ne kadar yüksek olursa orijinal sens ile rastgele gelen sens arasında o kadar fark olurç

Max Multipler: Sensin Max. Ne kadar değişeceğini belirler. Ne kadar yükseltirseniz senste o kadar artar.

Min Multipler: Sensin minimum ne kadar değişeceğini belirler. Ne kadar düşürürseniz senste o kadar düşer.

Interval: Sensin ne sıklıkla değişeceğini belirler. Ne kadar yükseltirseniz senste o kadar sık değişir.

Smoothing: Bu ayar açık olursa sens bir anda değiş yumuşak geçişler halinde değişecektir. Ben kapalı kullanıyorum ve öneriyorum.

Benim aimimin gelişmesindeki en büyük sebeplerden birisi bu ayardır. Kullanırken orijinal skorlarınızdan daha kötü skorlar alabilirsiniz alıştıkça düzelir. Hatta rekorlarınızı bile geçebilirsiniz. Tabii biraz alışmak gerek. Öyle 1-2 günde olacak bir şey değil bu. Etkisini uzun vadede kesin verecektir.

@Ahmet06han Bu rehberi bekliyordun belki kullanmak istersin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    510,9 KB · Görüntüleme: 49
Unutmamissiniz teşekkür ederim hocam. Incelemeyi okudum. Elinize saglik. Degisik bir şey. Deneyecegim.
Ancak aklima bir şey takildi. Ben cogunlukla sabit DPI ve senste oynuyorum. Farkli sense alistirmiyor mu bu? Zaten degistirmiyorum, ne isime yarar?
1746106186430.png

Unutmamissiniz teşekkür ederim hocam. Incelemeyi okudum. Elinize saglik. Degisik bir şey. Deneyecegim.
Ancak aklima bir şey takildi. Ben cogunlukla sabit DPI ve senste oynuyorum. Farkli sense alistirmiyor mu bu? Zaten degistirmiyorum, ne isime yarar?

Evet ayarlar başlangıç için böyle kalsın. Sizi farklı sens e alıştırmıyor çünkü sabit bir senste oynatmıyor sürekli değiştiriyor senaryoyu oynarken. Sens değişince aim bir yere kaybolmaz sadece alışmak gerekiyor. Mesela kendi sensimden başka bir sens ver abartı olmadan, ben o sense 5-10 dakikada alışırım. Buradaki mantık sizin strese girip aiminizi geliştirmeye zorlamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı