Çözüldü Aim Lab'de silah nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufkaratass45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Aim Lab oynarken silah dikkatimi dağıttığı için silahı kapatmak istiyorum (ekranda sadece Crosshair kalsın).

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, Aim Lab oynarken silah dikkatimi dağıttığı için silahı kapatmak istiyorum (ekranda sadece Crosshair kalsın).

CS'de silah dikkatiğinizi dağıtıyor diye silahı yere atıyor musunuz hocam :D şaka bir yana:
*Grafikler

Seçenekler -> grafikler -> "silah görünüm modelini etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Başka bir forumda böyle bir çözüm buldum.

CS'de silah dikkatiğinizi dağıtıyor diye silahı yere atıyor musunuz hocam :D şaka bir yana:
*Grafikler

Seçenekler -> grafikler -> "silah görünüm modelini etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Çözüm
*Grafikler

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı