Aim nasıl gelişir?

XXBABAPRO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Valorant oynuyorum son 2 aydan beri aimim çöp oldu, Valorant'ta elmas 3 tüm şimdi altın 2'ye düştüm. Yeniden nasıl aimim geliştiririm? Yani çok belli oluyor aimimin kötü olduğu.

Merhaba ben Valorant oynuyorum son 2 aydan beri aimim çöp oldu, Valorant'ta elmas 3 tüm şimdi altın 2'ye düştüm. Yeniden nasıl aimim geliştiririm? Yani çok belli oluyor aimimin kötü olduğu.
Aim Labs deneyin. İlk zamanlarda zor gelecektir ama zamanla iyi olursunuz. DeathMatch girin ısının. Her zaman aiminizi rakibin kafasında tutun. Gelişirsiniz.

Dogustan yetenekli degilsen ve ortalamanin biraz uzerinde oynamak icin cabalayacaksan cok fazla aim gelistirmeli mapler oynamalisin. Bunun icin workshopdan Aim Lab indir ve sonra orada ayarlari kurcalayarak uzaktan yakinddan olacak sekilde sprayli spraysiz 1 saat calis. Sonrasinda goruntu akiciligin icin en iyi grafik ayarlarini yap yani bunu en iyi de Aim Lab'de ayarlarsin. Sonrasinda global egitim veren yayincilari izle. Peak nasıl atilir veya herhangi bir aim alirken nasıl almalisin onlara bak. Sonrasinda ranked oynuyorsan ozellikle oynadigin harita varsa o haritanin smoke flash gibi yerlerini net ogren. Ne kadar iyi vursanda bir yerde takim oyunu. Bunlari duzgunce yaparsan 1-2 aya ne kadar gelistigini gorebilirsin. Bu biraz refleks ve nasıl aim aldığın nasıl peakledigin veya nasıl taktiksel oynadigin ile alakali. Aimin iyi olabilir ama dogru koselerden dogru steple cikmiyorsan karsindaki sen daha goremeden seni vurur ve bu beni nasıl vurdu dersin. Her haritanin belli noktalari var onlara calisman lazim. Dumduz oynamakla olsa herkes oynar. Zaten millet olarak en buyuk eksik bu. YouTube'dan profesyonelleri izleyip taktik bile calmiyoruz. Umarim yardimci olabilmisizdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı