Aim nasıl geliştirilir?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Sizlerden fikir alarak bir nebze kendimi geliştirebileceğimi hissediyorum. 1K ve üstü saati olanlar benimle iletişime geçebilir mi? Map stratejisi olsun aim olsun bu konularda beni eğitebilecek birini arıyorum, hem arkadaşta oluruz. 100 saatim var. Oyun CS 2.

Son düzenleme:
Oynadığınız oyunun da ismini söylerseniz yardımcı olacak arkadaşlar için daha iyi olur.

Aimi kafa hizasında kullan. Peek'i ve strafe öğren, yine 20 25 vurursun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam map stratejisini tek başınıza yapamazsınız bir takım olarak smoke flash kullanarak oynayabilirsiniz ama solo fazla bir opsiyonunuz yok. Aim için de ben ekstra bir çalışma hiç yapmadım sadece daha fazla maç oynamaya devam ettim. Belki kendi başınıza atabileceğiniz ve onun arkasından oyun yapabileceğiniz smokelar veya pop Flash'lar öğrenebilirsiniz.

Oynadığınız oyunun da ismini söylerseniz yardımcı olacak arkadaşlar için daha iyi olur.
Çok pardon yazmayı unutmuşum şimdi düzenledim.

Haklısınız ama map stratejisini başkası bana öğretebilir ya da yt yoluyla öğreneceğim.

Hocam pek önermem ama aim geliştirme konusunda konuşacak olursak en iyi ve ücretsiz seçenek Aimlabs olacaktır. Ben neden önermem; çok karışık, ben anlamak için 3 saatlik farklı farklı 5 tane video izledim zar zor anladım, gerçi bu kişiden kişiye göre değişir. Kısacası, çok karışık.

Ek olarak harita bilgisini sadece takım ile yapabilirsiniz, nereye smoke atarsak sidea daha kolay gireriz veya nereyi korursak sideı daha kolay tutabiliriz diye müzakere etmek lazım.

Çok pardon yazmayı unutmuşum şimdi düzenledim.

Haklısınız ama map stratejisini başkası bana öğretebilir ya da YT yoluyla öğreneceğim.

Kategori alanında zaten Counter-Strike yazıyor. Oynamaya devam edip kendinizi geliştirmeye çalışacağınız Counter-Strike oyununu CS2'den farklı bir oyun olacağını nasıl düşünülebilir anlamadım onu.

Yani öğrenmek için oynayarak denemek veya izleyip kullanılan şeyleri kullanmak dışında yapacağınız farklı bir şey yok ki zaten.

Oyunu oynadıkça, oyunla ilgili içerikleri tüketip profesyonel oyuncuların aimlerini nasıl konumlandırdığını anladıkça her şey gelişecek yavaş yavaş. Hızlandırmak sizin azminize kalmış hocam.

Dediğiniz gibi biraz daha hızlandırmak için başkalarından fikir almaya çalışıyorum, amacım olabildiğince her yolu denemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…