Aim nasıl geliştirilir?

400 dpi, sens 2.5 yapıyorsun, 500 saat olana kadar steam aim maplerinde aimini geliştiriyorsun, sonra CS2 DM Servers – CYBERSHOKE
Günde 3-4 saat bu aim dm swında takıkıyorsun 1,5 2k saat olduktan sonra faceit başlıyorsun. Bütün bunları yaparken de map seçmeden ya premier oyna ya da mm oyna ama asla tek mapte oynama, tüm maplere hakim olmaya çalış Ve son olaral yüksek elo yayıncıların ve profrsyonel oyuncuların yayınlarını seyret, yayın açmazlarsa yt dan faceit povlarını izleyebilirsin benim favori oyuncularımdan bazıları;
Zywoo
Ropz
Donk
Jl
B1t
M0nesy
Rain
Niko
Sürekli yayın açan izleyebileceğin oyuncular; d0cc, Stewie2k, Get_right, Aunkere, ErycTriceps.
Kaç saatiniz var hocam ve aimlab fayda gösterir mi?

Kaç saatiniz var hocam ve aimlab fayda gösterir mi?
5K saatim var, 8 yıldır oynuyorum. Normalde hard dm yap derdim ama daha çok yenisin ama oyun içi dm de takılabilirsin ve verdiğim aim maplerinde her gün 500/1000 bot vurmaya çalış, profesyonel oyuncular 5 bin falan vurup ısınırlar sonra dm girerler günde 5-6 saat ama bu çok uç nokta tabi.

5K saatim var, 8 yıldır oynuyorum. Normalde hard dm yap derdim ama daha çok yenisin ama oyun içi dm de takılabilirsin ve verdiğim aim maplerinde her gün 500/1000 bot vurmaya çalış, profesyonel oyuncular 5 bin falan vurup ısınırlar sonra dm girerler günde 5-6 saat ama bu çok uç nokta tabi.

Sizde mi bu şekilde geliştirdiniz aiminizi? Sizin gelişiminiz nasıl oldu?

Sizde mi bu şekilde geliştirdiniz aiminizi? Sizin gelişiminiz nasıl oldu?
Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, çözünürlüğünü 4:3 1280X960 yap. Aim mapte bot vurarak ve dm swlarında adam vurarak aimimi geliştirdim ama en önemlisi maç oynarken aimin gelişir, olay özetle antrenman maç, antrenman maç, ne kadar sık yaparsan o kadar gelişirsin. Bu oyunu ilk 2 yıl bilinçsiz oynadım diyebilirim, hiç bir ayar yapmadan, oyun içi kod yazmadan, kendi cfg mi oluşturmadan oynadım tabi bir yere kadar gelebildim, asıl gelişmeyi profesyonel oyuncuları takip ederek ve onların ayarlarını kopyalayarak sağladım, sonunda da kendi cfg mi oluşturdum yani oyundaki her bir kodu kendime göre ayarladım, oyundaki karakterinin silah tutuşu mesela viewmodel diyoruz, nişangah kodları crosshair diyoruz, sonra harita kodları yakınlaştırma uzaklaştırma, oyundaki hudunun konumlandırmasına kadar. Ben senin kafanı karıştırmıyım şimdi, şuan daha yenisin işin içine girdikçe oyunu seveceksin ve işler mütevazi bir şekilde profesyonelleşecek diyelim. Çoğu insan gerçekten bu oyunu oynamıyor aslında sadece işte mouse tut ateş et zannediyorlar, ben de öyle başladım. Belki de bu şekilde başladığım için sevmişimdir, belki baştan her şeyi biri bana söylese karmaşık gelecekti ve bırakacaktım ama benim söylediğim son kısımlar yani, şimdi sen eğlenmene bak ama en önemlisi dpi ve oyun içi sensini dediğim gibi yap ve ona alış, asla da değiştirme, kas hafızan onu tutacak ve aimin gelişim gösterecek. Benn çok düşük sense alıştığım için pişmanım, keşke birisi bana düşükte oynama deseydi. Tarihe damga vurmuş oyuncular hep 2 ve üzeri sensler kullanmışlardır, benim aim olarak zirve gördüğüm 2 oyuncuda aynı sense sahiptiler o da 400 dpi ve 2.5 sens. Bu sana belki çok düşük gelecek ama profesyonel arenada bu sens yüksek olarak adlandılıyor çünkü oyuncular mouse u ne kadar zor hareket ettirebilirseler o kadar hakim olabileceklerini düşünüyor bir süre sonra robot oluyorlar zaten.

Son düzenleme:
Sizlerden fikir alarak bir nebze kendimi geliştirebileceğimi hissediyorum. 1K ve üstü saati olanlar benimle iletişime geçebilir mi? Map stratejisi olsun aim olsun bu konularda beni eğitebilecek birini arıyorum, hem arkadaşta oluruz. 100 saatim var. Oyun CS 2.
CS'de 3k, Rust'ta 4k saatim var, Valorant'a yeni başladım ancak iki ayda Yücelik oldum. CS2 için tavsiyem, birkaç profesyonel oyuncunun aim rutinlerini izleyip kısa kısa, kendinizi çok zorlamadan her gün uygularsanız yeterli olacaktır. Bir şeyde ne kadar kötüyseniz onun üstüne gidin, tracking, flicking, micro adjusting, spraying, holding, counter strafe, farklı peek türleri, movement gibi şeyleri öğrenin ve sadece raw(çiğ~) aim'e değil, genel olarak mekaniklerinize odaklanın. Unutmayın ki zaman ve disiplin çok önemli. İngilizce'niz iyiyse zaten kısa sürede çokça içerik tüketip çok şey öğreneceksiniz, değilse de bilhassa Xantares, FuriouSSS ve EF'in diğer oyuncularını izlemenizi öneririm. Unutmayın ki Aimlabs, Koovaks gibi üçüncü parti aim geliştiricileri sadece "raw aim" odaklıdır, ancak CS'de bir o kadar önemli bir ton mekanik vardır. Kendinizi çok zorlamayın, bu sürece güvenip çalışın ama en önemlisi eğlenmeye bakın 🔫🔫🔫

Herkes aynı şeyi söylemiş zaten ama daha kesin olması için bende söyleyeyim; Aim Lab bilmem ne gibi uygulamalar çok bir etki etmiyor, oyunu oynamadan gelişmeniz mümkün değil, ancak devamlı oynayarak gelişebilirsiniz. Ben bir ara günde oniki saat falan oynuyordum ondan dolayı elim alışık ama uzun aralardan sonra aimde büyük bir fark açılıyor bu yüzden devamlı oynamalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı