Aim rutini nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan c0ntr4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 47

c0ntr4

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben yarın 20 günlük Valorant aim rutinine başlıyorum. Sizler bana aimstars metodunu mu önerirsiniz yoksa miyagi metodunu mu? Son olarak da sizce aim rutinini rekabetçi maçtan önce mi yapmalıyım sonra mı? Her şey için teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben yarın 20 günlük Valorant aim rutinine başlıyorum. Sizler bana aimstars metodunu mu önerirsiniz yoksa miyagi metodunu mu? Son olarak da sizce aim rutinini rekabetçi maçtan önce mi yapmalıyım sonra mı? Her şey için teşekkürler.

Aimstar ve miyagi aim geliştirmek için değil ısındırmak için. Daha çok YT de aim çalışan kişilerin videolarından yaptıkları antrenmanlara falan bakmanı öneririm.

3 kere DM atın 1. full onetap, 2. full burst. 3 istediğin gibi oyna sonra rekabetçi girebilirsin boş zamanında boş haritaya girip prefire çalışıyorsun ve herhangi bir yere target olup hareket ederken mouseunu o şey üzerinde tutmaya çalışıyorsun birnevi mouse ve klavyeyi senkronize kullanmaya çalışıyorsun. Arada da aimlabsde voltaic yazıp oradaki çalışmaları yapabilirsin ama kendinize çok baskı yapmayın skordan çok doğruluğa önem verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı