Aimim giderek kötüleşiyor

Sana şöyle özet geçeyim ben 27 yaşındayım 3-5 sene önce öyle bir aimim vardı ki kendim bile şaşırırdım şimdi ki aimim de idare eder. Bilek gücü ( kas ile alakalı ) yani pratik egzersiz yapmak gerekli bana sorarsan. Benim gibi çalışan biriysen o durum zor gerçi. :)

Aim haritalarında egzersiz yap.
Önceden de egzersiz yapmıyordum ama yine 20 kill alabiliyordum. Egzersiz yapmayı deneyeyim o zaman.
Oyuna biraz ara ver bence. Ben fazla oynayınca oyunu daha kötü oynuyorum.
Hocam normalde günde 3-4 saat Valorant oynardım ama şu aralar 1 saat bile oynamıyorum keyif alamadığım için.
CS:GO'da 1V1 sunucularına gir öyle öyle alışırsın bu hataları yapıyormuşum dersin gelişirsin. Aim Maplerinde'de yaparsın ama 1V1 sunucuları kesinlikle daha iyi refleksin her şeyin gelişecek. Görürsün.
1V1 olaylarında çoğunlukla kaybediyorum ve VS lerde iyi değilim. Oyun içinde düşünerek kill alabiliyordum.

Tek bir oyuna öncelik verin önce. CS de kötü olmanızın bir sebebi de Valorant da oynamanız. Makanikleri farklı olduğu için alışma sorunu oluşuyor. 1 hafta CS de DM sunucularında takılın aiminiz gelismeye başlar. Ben kötü oynamaya başladım mı 128 tick DM sunucularına girip aim kasiyorum bana çok yardımı oluyor. Bir de surf yapmayı deneyebilirsiniz.

Hocam CS'de 200 saatim vardı ama uzun bir süredir oynamıyordum, döneyim demiştim. CS'de çok fazla ölüm maçı atmıyorum ama Valorant'ta arada atıyorum. Valorant'ın saçma eşleştirme sistemi yüzünden 300 level plat adamlar ile aynı lobiye denk geldiğim için kimseyi göremeden ölüyorum zaten.

Önceden de egzersiz yapmıyordum ama yine 20 kill alabiliyordum. Egzersiz yapmayı deneyeyim o zaman.

Hocam normalde günde 3-4 saat Valorant oynardım ama şu aralar 1 saat bile oynamıyorum keyif alamadığım için.

1V1 olaylarında çoğunlukla kaybediyorum ve vslerde iyi değilim. Oyun içinde düşünerek kill alabiliyordum.

Hocam CS'de 200 saatim vardı ama uzun bir süredir oynamıyordum, döneyim demiştim. CS'de çok fazla ölüm maçı atmıyorum ama Valorant'ta arada atıyorum. Valorant'ın saçma eşleştirme sistemi yüzünden 300 level plat adamlar ile aynı lobiye denk geldiğim için kimseyi göremeden ölüyorum zaten.

Hocam mekanikleri farklı iki oyunu aynı anda oynamaktan dolayı kötü aiminiz. Benzer sorunu CS 1.6 ve GO yu sürekli oynadığım zamanlarda bende yaşıyordum. Artık eğlencesine 1.6 oynuyorum. CS Valorant gibi kolay bir oyun değil. Bir tarafa ağırlık vermeniz gerekli.

Her şey aim değildir. Taktik, strateji de çok önemlidir. Ben Vampire Bloodhunt oynuyorum(battle royale türü). Aimim kötü olmasına rağmen 50 kere oyunu kazandım. Bazen hiç savaşa girmeyip, sadece son adamı öldürerek birinci olduğum bile oldu.
Saçma, aynı türden oyunlar değil. Ayrıca Vampire Bloodhunt'ta da diğer rekabetçi oyunlarda olduğu gibi yetenek seviyende insanlarla eşleştiriliyorsun. Boş yani bu söylem. CS ve Valorant gibi oyunlarda da her şey aim değil ama oyunun %80 civarına etkisi var.

CS ve Valorant'ı aynı anda oynamak etkiliyor olabilir aimi. Yani çok zarar vereceğini düşünmüyorum sens farklı olmadıktan sonra ama movementı çok farklı oyunlar. CS'te ivmelenme var. Karakteriniz birden hızlanmıyor veya birden durmuyor. Karakterler ayrıca çok daha hızlı hareket ediyor. Aimleri arasında (her ne kadar bazı insanlar dağlar kadar fark olduğunu söylese de) ben bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bir de farklı oyunlar ya. Mekanikleri ne kadar benzer olsa da farklı oyunlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı