Aimim nasıl?

Norms

Kilopat
Merhaba, yaklaşık betadan beri Valorant oynuyorum, yaşım 16 ve bu sene lise 3 öğrencisi olacağım. Oyunu profesyonel olarak oynayabilmek istiyorum ve rankım immortal yani en üst rankın bir altı. Ancak bunu başarabilecek potansiyele sahip miyim emin değilim. Çünkü gerçekten potansiyelim yoksa kendimi oyunu bırakıp derslere vereceğim. Vereceğim 1-2 dakikalık videoları izleyip aimimi yorumlarsanız memnun olurum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kafa hizasında tutuyorsunuz ve dolayısıyla mermiler kafaya gidiyor. Gayet iyi bence. Refleksleriniz de güzel.

Yani bir gümüş olarak ne kadar doğru konuşabilirim bilmiyorum öncelikle aiminiz reflexleriniz falan bana gayet güzel geldi ama bence amatör turnuvalara katılın oradaki sonuca göre zaten az çok ne olacağı belli olur. Bir de e-sporculara falan bu klipleri atarsan onlar daha iyi yorumlayabilir hem belki seni keşfetmiş olurlar. Önemli bir uyarım ise iş riskli bu yüzden az da olsa derslerine çalış hani belki Valorant olmaz işte o zamana B planın olur derslerine odaklanırsın. Bol şans.

Aim cidden iyi, oyunu betadan beri oynuyor olmanız tecrübe konusunda da iyi olur. Azmederseniz ve çalışırsanız neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…