Aimim nasıl?

Yani bir gümüş olarak ne kadar doğru konuşabilirim bilmiyorum ama bence amatör turnuvalara katılın oradaki sonuca göre zaten az çok ne olacağı belli olur. Bir de e-sporculara falan bu klipleri atarsan onlar daha iyi yorumlayabilir hem belki seni keşfetmiş olurlar. Önemli bir uyarım ise iş riskli bu yüzden az da olsa derslerine çalış hani belki Valorant olmaz işte o zamana B planın olur derslerine odaklanırsın. Bol şans.
Haklısınız zor olsada ikisi içinde çalışacağım.
Aim cidden iyi, oyunu betadan beri oynuyor olmanız tecrübe konusunda da iyi olur. Azmederseniz ve çalışırsanız neden olmasın ki :)
Çok sağolun.

Aim güzel de merak ettiğim bir şey var. Bu high elo da yayınları falan da izliyorum niye rakipler kolsuz gibi oynuyor bana mı öyle geliyor yoksa. Plat'ta uçarak vuran mı dersin ne ararsan var bu Dia-İmmo arasında adam yanındaki adamı vuramıyormuş gibi. 😁
Çünkü immortal ve dia eloda çok sayıda boosted var. Bir çok kişi elosunu haketmiyor.
Bu arada sanırım ilk 4 saniye içerisinde körün var mı diyen benim :D
Hahaha, olabilir hiç şaşmam :D

@Ahmet525277 yahu konu ile ne alakası var bu mesajın nereden biliyorsun ders çalışmadığını sen demediğin zaman insanlar ders çalışmıyor mu?
hayir dostum tabiki ders calisiyordur ama ben sadece bilgisayar yerine dersi bi tık daha önde tutarsa daha iyi olur diye kişisel bi tavsiye verdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı