Aimimin günden güne berbatlaşması

Mert Kavak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 yıl oyun oynamaya ara vermistim tekrar başladım. 2 aydır Valorant oynuyorum ve hiç ısınmayan biriyim rekabetci açarım direkt. İlk olarak plat 1 attı beni sonra 2.5 ayda immo 1 oldum. Aslında şu an immo 2 rankım fakat bu rezilliği saymıyorum. Sanırım çok yüklendim oyuna. Plattan immoya kadar çıktığım süreçte genel skalam 10-30 kill arasıdır genelde 15 20 falan vururum. Öyle bir raddeye geldi ki fare tutuşumda bile oturmamazlık var bir şeyleri garip hissediyorum. Gözüm adamın kafasında ama elim dönmüyor. Sadece adama gözlerimle bakarken boşa sıkıyorum. Garip bir şey. Interneti kullanırken bile böyle sanki bilgisayarı yeni kullanmaya başlamıs gibiyim. Uykusuzluk gibi bir sorunum var evet ama 1 haftadir melatonin B6 complexi kullanıyorum yatmadan önce. Uykusuzluk yok hissettigim kadarıyla. 6 8 saat falan uyurum. Uykusuzlukla alakalı bir durum oldugunu sanmiyorum. Öyle olsa başlarda çıkardı sorun. 1 hafta falan ara vereyim bari.

Yaş kaç? Ben 34 yaşındayım. Yaşlandığımı hissediyorum. Eskisi gibi keyif alarak oynamıyorum rekabetçi oyunları. O yüzden kill sayım düşük.

Klavye veya mouse etkisi olabilir benim mekanik klavyem bozuldu her oyun 20-30 vurduğum modern warfare 2 de 10 zor vuruyorum.

Yaş kaç? Ben 34 yaşındayım. Yaşlandığımı hissediyorum. Eskisi gibi keyif alarak oynamıyorum rekabetçi oyunları. O yüzden kill sayım düşük.

20 bende zevk almıyorum öyle. Lies of p Elden Ring RDR2 Days Gone falan aldım ama elim gitmiyor. Bir iki tane atip cikiyorum Valorant'dan.

Klavye veya mouse etkisi olabilir benim mekanik klavyem bozuldu her oyun 20-30 vurduğum Modern Warfare 2 de 10 zor vuruyorum.

ASUS ROG SCOPE Rx IP57 zart zurt adında mekanik klavyem var. Mouse da Razer DeathAdder V2 Pro. Alakası yok ya

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı