Zor botları profesyonel oyuncular bile tamamen vuramıyor zaten. Çalışa çalışa alışırsınız. Birkaç günde olacak iş değil.Zaten rekabetçi ve ölüm maçı oynuyorum. Zor botlarda mouse'u çeviriyorum fakat tam olarak hedefi vuramıyorum.
Zor botları profesyonel oyuncular bile tamamen vuramıyor zaten. Çalışa çalışa alışırsınız. Birkaç günde olacak iş değil.Zaten rekabetçi ve ölüm maçı oynuyorum. Zor botlarda mouse'u çeviriyorum fakat tam olarak hedefi vuramıyorum.
Anladım poligonda antrenman yapsam yeterli yani teşekkür ederim.Zor botları profesyonel oyuncular bile tamamen vuramıyor zaten. Çalışa çalışa alışırsınız. Birkaç günde olacak iş değil.
Şikayetim şu aim'i çeviriyorum fakat adamın kafasının sağına veya soluna vuruyorum. Bunu düzeltebilecek bir çalışma biliyor musunuz?Zor botları profesyonel oyuncular bile tamamen vuramıyor zaten. Çalışa çalışa alışırsınız. Birkaç günde olacak iş değil.
Gridshot ve Spidershot oyna o zaman Aimlab üzerinden. Aimlab Valorant poligonuna göre çok daha detaylı.Anladım poligonda antrenman yapsam yeterli yani teşekkür ederim.
Şikayetim şu aim'i çeviriyorum fakat adamın kafasının sağına veya soluna vuruyorum. Bunu düzeltebilecek bir çalışma biliyor musunuz?
Çalışma listeniz var mıdır? Çünkü ben antrenman listesi çıkaracak kadar bilgili değilim.Gridshot ve Spidershot oyna o zaman Aimlab üzerinden. Aimlab Valorant poligonuna göre çok daha detaylı.
Hocam emin olun valorant esporcuları bile poligonda 500-1000 robot vurup oyuna geçiyor.Çalışma listeniz var mıdır? Çünkü ben antrenman listesi çıkaracak kadar bilgili değilim.
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Bayağı bir bilgi edindim sizin ve diğer arkadaşların sayesinde.Hocam emin olun valorant esporcuları bile poligonda 500-1000 robot vurup oyuna geçiyor.
Zaten aiminiz isterseniz en iyisi olsun. Tüm dünyada aim yarışması olsun ve siz 1. olun.
Oyun bilginiz yok ise bir anlamı yok emin olun. Aime odaklanmak yerine, poligonda 500-1000 vurup ısının, sonrasında oyuna geçin. Competitive oynadıkça kendinizde gelişme göreceksiniz.
Örneğin xantares, paz gibi oyuncularda oyun içi bot vuruyorlar sadece.
Nasıl yani Aim Lab'de oynamama gerek yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.