AIO PC işlemci 70 derece

ArdaCrazy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
cpu sorun.JPG

Arkadaşlar All in One bir bilgisayar kullanıyorum. İşlemci önceden boşta 50-65 derece arasındayken şimdi 60-70 derece arasında dolanıp duruyor. Sizce ısı değerleri normal midir? Termal macun sürmek gerekli midir? Bir de bilgisayarı neredeyse 5 gündür kapatmıyorum acaba ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar normal. +80-85 dereceleri görürseniz macun değişimi yapılabilir bence ama AIO PC'de onu kendiniz yapabilir misiniz bilmiyorum.
Sıcaklıklar normal değil. Bu değerler boşta iken alınması gereken değerler değil. Termal macunu değiştirin. Öneri olarak Cooler Master MasterGel nano veya maker öneririm.

@Spotter Daha fazla uzatmaya gerek yok ama madem mesajım silindi gitti ve bu şekilde bir ithamda bulundunuz ben de zan altında kalmamak adına cevap vereyim. O mesaj sitem ve yeni moderatör olmuş bir arkadaşın icraatine yönelik bir eleştiri içeriyordu. Mesajıma Yanlış bilgilendirme etiketi atılmasını rencide edici buldum yoksa ceza yemekle bir problemim yok ister 1 gün, ister 1 ay olsun. Zaten mesajımın son cümlesinde derdimin ayrıcalık olmadığını belirtmiştim.

@ArdaCrazy Siz bir macun değişimi ve toz temizliği yapabilirsiniz. Zaten söylenmiş. İlk başta yanlış okumuşum mesajı kusura bakmayın. Şu an piyasada bulabileceğiniz (elektrik iletkenliği olmayanlar arasından) ısı iletkenliği en yüksek macun: Thermal Grizzly Kryonaut (12.5 W/m.k).

@Spotter Daha fazla uzatmaya gerek yok ama madem mesajım silindi gitti ve bu şekilde bir ithamda bulundunuz ben de zan altında kalmamak adına cevap vereyim. O mesaj sitem ve yeni moderatör olmuş bir arkadaşın icraatine yönelik bir eleştiri içeriyordu. Mesajıma Yanlış bilgilendirme etiketi atılmasını rencide edici buldum yoksa ceza yemekle bir problemim yok ister 1 gün, ister 1 ay olsun. Zaten mesajımın son cümlesinde derdimin ayrıcalık olmadığını belirtmiştim.

@ArdaCrazy Siz bir macun değişimi ve toz temizliği yapabilirsiniz. Zaten söylenmiş. İlk başta yanlış okumuşum mesajı kusura bakmayın. Şu an piyasada bulabileceğiniz (elektrik iletkenliği olmayanlar arasından) ısı iletkenliği en yüksek macun: Thermal Grizzly Kryonaut (12.5 W/m.k).
gün önce bir kelimede saadece 1 harfi yanlış yazdığım için uyarı yemiştim. Oysaki kurallar kısmında bu tür yanlışlıkları pek takmıyoruz, görmezden geliyoruz demişlerdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı