Air 4 iPadOS 16.1 güncellemesiyle yavaşlar mı?

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende iPad Air 4 cihaz var ama güncelleme yapsam mı bilemedim. Air 4 bu güncelleme ile yavaşlar mı?

Acaba siz procreate kullanıyor musunuz?

Hayır, hiç kullanmadım. iPadOS 16 ile birkaç adet hata tespit etmiştim, 16.1.1 ile bu sorunlar çözülmüş. Benchmark puanları 15.7 sürümüne göre artış gösterdi.
35251F07-B7FD-422A-B237-944BDD8B7F24.png

Grafiker olduğunuzu gördüm profilden ekran ile ilgili bir sorum olacaktı. Paperlike türevi ekran koruyucuları kullanmak mantıklı mı bilemedim. Sanki procreate uygulamasında koruyucu olmadan kalem daha tepkisel çalışıyor.

Grafiker olduğunuzu gördüm profilden ekran ile ilgili bir sorum olacaktı. Paperlike türevi ekran koruyucuları kullanmak mantıklı mı bilemedim. Sanki procreate uygulamasında koruyucu olmadan kalem daha tepkisel çalışıyor.

Sakın paperlike olayına bulaşma derim 😉 bu cihazlarda kalem ile kullanımda en iyi verimi koruyucu olmadan alırsın, paperlike eski mat koruyucular ile aynı.

Ekran ile kalem arasında mikron bir fark oluşuyor ve zaten tam lamine bir cihaz kullanıyorsun aradaki farkı hemen hissedersin.

Bu arada evet grafikerim, bu işler için tablet kullanmıyorum çünkü çok zorlanıyorum 😇 genelde eski Power PC 5 ile freehand ve AI ile işimi çözüyorum.

Sevgilerimle.

Hayır, hiç kullanmadım. iPadOS 16 ile birkaç adet hata tespit etmiştim, 16.1.1 ile bu sorunlar çözülmüş. Benchmark puanları 15.7 sürümüne göre artış gösterdi.Eki Görüntüle 1571268
Teşekkürler bende güncellemeyi yapacağım. Bir aksilik yaşarsam güncelleme ile ilgili 15 sürüme düşürebiliyor muyuz acaba?

Teşekkürler bende güncellemeyi yapacağım. Bir aksilik yaşarsam güncelleme ile ilgili 15 sürüme düşürebiliyor muyuz acaba?

İmzalar kapalı, geri dönüş için shsh kaydı alman gerekir.

Bana güvenebilirsin, cihazın çok güçlü ve bu sürümü çok kolay bir şekilde kaldırır.

Shsh kaydı almak istersen bu konu hakkında çok fazla makale var, basit bir işlem.
E84A5CCB-DFFD-4939-868F-7F9990456020.png

Hayır. Hala gideri var o cihazın. Bende iPadOS 14 ile gelen iPad Pro'yu 16 ya güncelledim. Hiç bir şekilde takılma veya yavaşlama göremedim.
İpad pro 2. nesil mi? Sizdeki işlemci a14 den daha güçlü sanırım?
Sakın paperlike olayına bulaşma derim 😉 bu cihazlarda kalem ile kullanımda en iyi verimi koruyucu olmadan alırsın, paperlike eski mat koruyucular ile aynı.

Ekran ile kalem arasında mikron bir fark oluşuyor ve zaten tam lamine bir cihaz kullanıyorsun aradaki farkı hemen hissedersin.

Bu arada evet grafikerim, bu işler için tablet kullanmıyorum çünkü çok zorlanıyorum 😇 genelde eski Power PC 5 ile freehand ve AI ile işimi çözüyorum.

Sevgilerimle.
Ekran koruyucu takmadan kullanmak istiyorum bende ama ekrana bir zarar gelirse diye korkuyorum. Ben digital sanata aşığım. Tabi bu iş için kaliteli cihazlar kullanmak gerekiiyor. Gerçi ne kadar kaliteli ürünlere sahip olsanız da yetenek olmazsa boş boş bakıyorsunuz ekrana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı