Air 4 nasıldır?

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Air 4 kasmadan beni 5 sene götürür mü? Bir de 64 GB yeterli mi CoD, PUBG, Dead by Lightning, Genshin Impact, Fortnite (Tekrar App Store gelirse) bu oyunları kullanacağım evde laptop var ama 9 senelik ve ara sıra sorun çıkartıyor. Derslerimi bu IPad'dan yapacağım sunum falan her ödevimi, bir de Bluetooth 5.0 gecikme yapar mı kablolu kulaklık var ama birinden az ses geliyor ne yapabilirim? Air 4'te 2 mi 4 mü hoparlör var cevap veren herkese saygılarımla teşekkür ederim.

64 GB yeter mi sizce?

Hocam çok yetmeyeceğini düşünüyorum, neticede uygulama boyutlara giderek artıyor.
Ama çok uygulama yüklemeyeceğinizi düşünürsek 3 sene götürür rahat. iPad Air 2 beni 4-5 sene götürmüştü.

Air4 de 2 hoparlör olması lazım. Air 4 temiz kullanılırsa beklentiye göre 6-7 yıl kullanabilecek bir tablet.

Hocam Air serisi asla 6-7 yıl kullanılmaz. Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum şu an ara sıra donmaya başladı ve kasıyor tablet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı