AirFiber İnternet Paketi Alınır mı?

PoxyM

Decapat
Arkadaşlar evimizin orda altyapı olmadığı için Airfiber almayı düşünüyoruz. 55 TL'ye falan 8mbit indirme diyorlar. Ben bunu alırsam Steam'den bir şey yüklerken 800 kbps ile mi yüklerim? Bir de altyapı yok İnternet için bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evimizin orda altyapı olmadığı için Airfiber almayı düşünüyoruz. 55 TL'ye falan 8mbit indirme diyorlar. Ben bunu alırsam Steam'den bir şey yüklerken 800 kbps ile mi yüklerim? Bir de altyapı yok İnternet için bir öneriniz var mı?
Fiber ve bakır altyapı yoksa bildiğimiz internet şirketleri(Türk Telekom, Superonline, Türknet vb.) internet hizmeti veremezler

Airfiber altyapısı kablolara dayanmaz, cep telefonu mantığı ile çalışır, baz istasyonu mantığı ile çalışır, eğer airfiber şirketinin sağladığı kapsama alanı içinde yer alıyor iseniz, kullanmanızı öneririm.

8mbit indirme hızı 800kps civarı doğrudur.

Benzer mantık ile hizmet veren ISS kullanıyorum. 10 Mbps tarifesi var benim kullandığım ISS'de. Vaat edilen 1 Mb/s hızından așağı düșmüyor genelde, ama oyunda sıkıntı çıkarabiliyor.

8 mbit indirme hızına fiber internet deniyordu sitede. Bende birşey sanmıştım 800 kbps hızının neresi fiber? Saçma geldi biraz bana bu airfiber olayı. Sonuçta yüksek boyutlu oyunlar için pek iyi değil anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı